Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a szituáció amikor visszakérdezek, hogy mekkora a melle?
1, te jól vagy vagy?
A nőknél nem bunkóság, hogy megkérdezik hány centi magas vagy és ettől teszik függővé, hogy akarnak-e veled tovább ismerkedni? De ugyanez bunkóság, ha a férfi a melléről kérdez egy nőt? Miért, mi a különbség a kettő között? Mindkét esetben egy megváltoztathatatlan külső tulajdonság alapján ítéled meg a másikat.
Szerintem indokold meg, hogy miért kérdezed, és akkor nem fognak ilyen fejet vágni.
Általánosan elfogadott, szinte mindenki vele egymagas, vagy magasabb férfit keres.
Az is tök oké, ha te csak x mellméret felett vagy alatt ismerkedsz, de ha ezt a semmiből előhozod, senki sem fogja érteni, miért, hiszen itt rendesen megoszlik, ki mit preferál.
Ha én kapnám ezt a kérdést, megkérdezném, hogy ki vagy nagymellekre bukik e. Ha erre leírná, hogy ő csak C kosár felett ismerkedik, megmondanám, hogy akkor nem engem keres és sértődés nélkül továbbállnék.
Senki sem tehet róla, hogy milyen testi tulajdonsághoz vonzódik és mi taszítja. Változtatni nem lehet azon, mire áll fel, vagy mitől nedvesedik valaki.
Szépen meg kell beszélni és magunkkal rendezni, hogy alacsonyabban vagy kisebb/nagyobb mellel is ugyanolyan értékes emberek vagyunk attól még, hogy valaki nem gerjed ránk.
Most ez tényleg tök komoly? Vannak akiknek természetes, hogy a 2. kérdés az, hogy "mekkora a melled"? Pfff...
És ezt azt hiszitek természetes? :D
Nah itt kezdődnek az alapvető problémák.
Az határozza meg egy nő jellemét, hogy mekkora a melle?
És ez komolyan természetes? SZÁNALMASAK vagytok.
5. Mondjuk igen.
Megkérdezni a magasságot egy férfitól kb olyan, mintha a férfi megkérdezi a nőtől hogy dagadt-e. Ez jobb példa.
3.
Mert ugye az is általánosan elfogadott, hogy a férfiak nem dagadt, hanem karcsú nőket szeretnének jobban. (Csak a férfi magasságos dolgodra reagálva.)
Típukus női kettős mérce!
"Jaj senki ne kérdezzen a súlyomról vagy a mellméretemről mert azt csak nulla iqjú bunkó felszínesek csinálják! Te hány centi vagy mert 190 alatt nem álok veled szóba?!"
"A nőknél nem bunkóság, hogy megkérdezik hány centi magas vagy és ettől teszik függővé, hogy akarnak-e veled tovább ismerkedni?"
Van 185 centi magas barátnőm.
Nagy bunkóságnak tartod, hogy nem 165-170 cm magas férfiakkal szeretne ismerkedni?
Azt hiszem kissé félreértelmeztétek a kérdést.
Gondolom a beszélgetés kb így zajlott:
-Szia!
Szia.
-Hogy vagy?
Jól.
-Peti vagyok.
Évi.
---(kis szünet)
Milyen magas vagy?
-180
Mekkora a melled?
....na takarodj...
Mi ez ha nem parasztság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!