Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes randi szituáció. Mi a véleményetek róla?
Múlt hétvégén megismerkedtem egy fiúval egy buliban, aki egyébként egész értelmesnek tűnik.
Láttam őt más lánnyal is táncolni, illetve pont mellette haladtam el, mikor elkaptam egy beszélgetés-részletet, amint a fiú bejelöli a lányt és ezzel kapcsolatban poénkodtak valamin.
Ezután a lány hazament, majd kb 1 óra múlva a fiú odajött hozzám, és utána az este további részét együtt töltöttük, egészen addig, amíg neki haza nem kellett mennie. Beszélgettünk, táncoltunk, majd hasonló módon megtörtént velem is a Facebook profil csere.
Utóbb megtudtam egy barátnőmtől, akivel együtt buliztam, hogy a fiú előtte azzal a másik lánnyal is csókolózott. Az a lány egyébként szőke, vékonyabb mint én, talán magasabb is picit, tehát szerintem jobban néz ki.
Viszont a fiú most találkozni szeretne velem. Örülök neki nagyon, de kicsit fura mégis ez az egész szituáció. Szerintetek komolyan vesz engem a fiú vagy csak egy nagy nőcsábász lehet?
Másik érdekesség, hogy múlt hétvégén beszéltünk pár sort, majd teljesen eltűnt és tegnap előkerült a semmiből, hogy találkozzunk.
Dugni akar, az bizonyos, a többit meg feltehetően maga sem tudja. Aki belemegy a játékába azt elkapja. Ennyi. Feltehetően az összes "áldozatot" megpróbálta hozzád hasonlóképpen.
Lehet az is persze, hogy akivel ezek után jól alakul a dolog azt képes komolyabban venni, de első blikkre nem ez lenne a tippem.
Érdekes következtetéseket vonsz le.
Ez nem így van. Nálam nem rendszer az, hogy egy buliban 2 férfival is csókolózom, sőt maga a buli se rendszer, 1-2 havonta egyszer jó, ha elmegyek ilyesmi helyre. Az az estém úgy alakult, de egyik férfivel se lett komolyabb. De nem is bánom, nem szabad rágódni a múlton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!