Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult szituáció. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A srác hónapokig mindent megtesz érted, keres folyamatosan, szerelmes lesz beléd. Mondja is és érzed is rajta és kapcsolat volt a cél. Egyik napról a másikra kitalálja hogy nem akar kapcsolatot mert nagyon bonyolult lenne (tényleg az), és nem akar senkinek fájdalmat okozni ezzel, mert ez rosszul végződne. Szakítás, nagy sírások. Pár nap múlva keres, sajnálja, hiányzom. Ugyanúgy szerelmes, ugyanannyit beszélünk, de kapcsolatot ne, mert bonyolult. Még egy hatalmas veszekedés. És most éppen nyugi van, napi szinten beszélünk, látom rajta hogy szerelmes, a tekintetén, mindenen, de azt mondta, akármit is csinálok, ebből kapcsolat nem lesz, a saját védelmünk érdekében. Mi játszódik most a fejében? Vagy mi játszódott eddig? Mi ez az egész most?2018. dec. 14. 14:32
1/19 anonim válasza:
Ez az, amikor úgy akar valaki kapcsolatot, hogy még nem nőtt fel.
2/19 anonim válasza:
Egy ökör állat a srác! Hagyd a francba, ne pazarold rá az időd ha szerinte ebből kapcsolat nem lesz.
3/19 anonim válasza:
Kötöttség nem kell, csak a kényelmes része. A többi eg színház. Aki szerelmes és akar valakit, nem játszik ilyen gyerekes drámát vele.
4/19 anonim válasza:
Az biztos hogy szerelmes az a szerelmes fiú? Vagy te vagy az és ezt szeretnéd látni? Lehet hogy taktikázik, játsza az elérhetetlen (bár ezt főként a másik nem szokta és inkább szánalmas és praktikus) A legvalószínűbb hogy rád vár. Nem ìrtad hogy te hogyan reagáltál az udvsrlásra meg a különlétre (amiről tudhat, ha a szobád sötétjében sìrsz utánna arról nem tud) Szeretné, hogy közeledj.
5/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Mind a ketten tudjuk hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Volt már minden, úgy funkcionálunk mint egy pár. Csak nincs kimondva és ne is legyen, és sokkal egyszerűbb lenne ha elfelejtenénk egymást (szerinte), de amikor meg az van, akkor meg mind a ketten idegroncsok vagyunk.
Igen, szerelmes. Ezt lehet látni egy ember tekintetén. 100%.
2018. dec. 14. 14:42
6/19 anonim válasza:
Tipikus fuckboy. Hagyd a francba, csak vesztegeti az idődet.
8/19 anonim válasza:
"Ezt lehet látni egy ember tekintetén." Baromi könnyű megjátszani. Addig dugod homokba a fejed, ameddig akarod, de a képlet baromi egyszerű, te ugyan kellesz neki, de a kapcsolattal járó kötöttség nem. Így legalább nem lesz bűntudata, amikor másokkal van rajtad kívül.
9/19 anonim válasza:
Ha annyira szerelmes lenne, akkor éjjel-nappal veled akarna lenni, és ha lehetősége van erre, akkor meg is tenné.
Ezt gondold át.
Szerintem csak szórakozik, élvezi, hogy odáig vagy érte, de kötöttséget nem vállal. Nem szerelmes.
10/19 anonim válasza:
Egy évig voltam ilyen "kapcsolatban" egy pasassal. Nálunk is megvolt minden, csak nem mondtuk ki, hogy együtt lennénk. Ha elküldtem, hogy nekem ez így nem jó keresett, kellettem neki, csodálatos vagyok meg imádnivaló, szinte tökéletes, aztán rámozdult az egyik legjobb barátnőmre végtére is nem vagyunk együtt... Hidd el ha valaki veled akar lenni ott nincs de. Ha van kifogás azt hagyni kell a francba bármilyen nehéz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!