Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi miatt ítélik el az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt ítélik el az emberek, de a főleg nők ha 40 éves férfi 20-25 éves nőkhöz vonzódik és azokkal akar ismerkedni?

Figyelt kérdés

Míg amikor a nők azt mondják hogy mondjuk 8-10 évvel idősebb férfival randiznak mert az már nem gyerekes stb. akkor azt senki nem kérdőjelezi meg.

Miért van ez a kettős mérce?

2018. dec. 3. 16:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mivel eleve sokkal több negyvenes férfi van, mint 20-25 éves, gyerektelen, vékony, szép arcú lány, ezért ebből a korosztályból is marad bőven. Még akkor is marad, ha minden 20 éves lány 40 éves férfiakra vágyik.

Egyszerű matek.

2018. dec. 3. 18:44
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Engem is azért zavar az összes vén pasi fiatalhajkurászása, mert kb 12 éves korom óta nyomulnak és valami undorító.

Ahogy pedig növök, és már most, 27 évesen látom, milyen kislány voltam 14-16-18-20-22 évesen, egyszerűen visszataszít, hogy egy 40 évet megélt ember vagy nem látja( beteg lelkisérült), vagy nem akarja látni(számító tetű). Egy fiatal lánynak egyikre sincs szüksége.

Másrészt én is benyaltam 18 évesen a te olyan érett vagy, érettebb a korosztályodnál, az csak egy szám dumát, és bár fél év kapcsolat lett belőle és akkor nem bántam, most 10 évvel később már sikerült tisztán látnom.

Aki fiatal létére idősebbekhez vonzódik, az sérült, terapeutához járjon öreg pasik helyett, és akkor valaha valóban boldog lehet. Én már tudom, kijöttem ebből segítséggel.

Aki idősebb létére tizenx évvel fiatalabb lányok személyiségéhez vonzódik, annak is terapeutánál a helye. Aki a testükhöz, és csak kihasználná őket, azon sajnos senki sem tud segíteni, gerincet egy orvos sem tud növeszteni..

2018. dec. 3. 19:08
 23/26 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem érdekel.Amit viszont leszűrök ebből, hogy az ilyen öregedő pasinak a szellemi szintje nincs túl a tinédzserkoron.A fiatal nők megkefélése nem tud változtatni azon, hogy ő is öregszik mint bárki más, bármennyire is fáj ez neki a lelke mélyén.A születési dátuma az akkor is az marad, ami volt.
2018. dec. 3. 19:37
 24/26 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként egy 40-es férfi a saját korosztályában még lehet fiatalos, de ha a 20 éves barátnője társaságában van, akkor mindenképp ő az öreg.
2018. dec. 3. 21:03
 25/26 anonim ***** válasza:
:DDD. Csúcsok vagytok!!!
2018. dec. 3. 21:48
 26/26 anonim ***** válasza:
52%

Ha a fiatal nőt nem zavarja h csak a testeert vannak vele az idősebb fickót meg h csak a pénzéért akkor titeket miért zavar? Ha ti idősebb nők vagytok és emiatt hátrányban vagytok akkor nektek meg ott van a fiatal kockás hasu fiúknak :)

belül amúgy mindenki huszeves és jó h ahoz vonzódik. Ez sajnos biológia.

2018. dec. 3. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!