Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi miatt ítélik el az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt ítélik el az emberek, de a főleg nők ha 40 éves férfi 20-25 éves nőkhöz vonzódik és azokkal akar ismerkedni?

Figyelt kérdés

Míg amikor a nők azt mondják hogy mondjuk 8-10 évvel idősebb férfival randiznak mert az már nem gyerekes stb. akkor azt senki nem kérdőjelezi meg.

Miért van ez a kettős mérce?

2018. dec. 3. 16:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
19.: egyetértek, akinalarja az csinálja, de fiatal nőként képtelen vagyok vonzódni egy idős férfihez.
2018. dec. 3. 16:53
 12/26 anonim ***** válasza:
30%

#11 Én meg csak ahhoz.

Ettől nem vagyok rossz, csak más.

2018. dec. 3. 16:55
 13/26 anonim ***** válasza:
58%
A vonzalmat nem ítélik el, de azért egy 40 fölötti férfi már tudja mit kell mondani egy 20on éves lánynak, hogy elcsábítsa és ez nem igazán fer, mert 2 lépéssel mindig előtte jár... Teljesen mások az elvárások, célok, feladatok a két korosztályban... Hosszútávon nem működik szerintem.... Lelkileg lehetnek egymáshoz közel ettől még...de ennyi
2018. dec. 3. 16:58
 14/26 A kérdező kommentje:
Igen vannak ezek a "klasszikus" kopaszodó, pocakos, őszülő 40 éves pasik, de mi a helyzet azokkal akik nem ez a típusok, hanem a 40 éves de ránézésre fiatalabbnak látszó, kisportolt, igényes, olyan hú de tökjópasis kinézetűek.
2018. dec. 3. 16:59
 15/26 anonim ***** válasza:
24%

A nőknek akkor (és csak akkor) van gondjuk a korkülönbséggel, amikor az hátrányosan érinti őket. A húszas éveiben lévő nők boldogan levadásszák a jobb 30+ férfiakat, majd ugyanezek a nők felháborodnak, amikor harminc körül hátrányba kerülnek az fiatalabb nőtársaival szemben.

Ettől függetlenül én max 10 évet tartok egészséges korkülönbségnek.

2018. dec. 3. 16:59
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
14.: akkor sem néz ki korombelinek. Ráadásul ott a tudat is. Nézhet ki akármilyen jól, ha nagyon szívdöglesztő, max megállapítom magamban, hogy de jól néz ki a korához képest, közeledést akkor sem szeretnék semmilyen 30+ férfitól (40+tól meg aztán végképp nem).
2018. dec. 3. 17:01
 17/26 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ez a férfi stílusától is függ, hogy mennyire őszintén romantikus vagy pedig taktikus. Sok taktikus férfit ismerek, akik a fiatalabb csajokkal próbálkoznak.
2018. dec. 3. 17:14
 18/26 anonim ***** válasza:
87%

Ó, hát ez azért van, mert 16 és 46 között minden nő a 40 éves húdejó pasikért epekedik. Ölre mennek érte, hogy meg tudják szerezni egy pár menetre. 😈😈😈

De saaajnos kiválogatják őket a 20 éves cicababák, és nekünk, 40 éves láncdohányos, kapuzárásos nőknek be kell érni a maradékkal, a 25-30 közötti, kemény se.ggű, lapos hasú pasikkal.

Ezt akartad hallani?

2018. dec. 3. 17:39
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Ez engem pont csak addig zavart, míg én 20 éves voltam, és 40-es pasik nyomultak rám. Most férjnél vagyok, családom van, kit érdekel, hogy a vén kappanok mit csinálnak.

Egyébként egy 40-es pasi még lehet jó pasi, viszont innentől már csak hanyatlóban van, míg a 20 éves előtt ott az élet. De egészségükre.

2018. dec. 3. 17:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a 30-as, 40-es nőknek nem baj, ha a 40-es pasik 20-as lányokkal vannak, mert akkor nekik megmarad a sok magányos, feszes testű harmincas 30-as pasi, akiknek a férfitöbblet miatt nem jut 20-as lány.
2018. dec. 3. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!