Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt ítélik el az emberek, de a főleg nők ha 40 éves férfi 20-25 éves nőkhöz vonzódik és azokkal akar ismerkedni?
Míg amikor a nők azt mondják hogy mondjuk 8-10 évvel idősebb férfival randiznak mert az már nem gyerekes stb. akkor azt senki nem kérdőjelezi meg.
Miért van ez a kettős mérce?
#11 Én meg csak ahhoz.
Ettől nem vagyok rossz, csak más.
A nőknek akkor (és csak akkor) van gondjuk a korkülönbséggel, amikor az hátrányosan érinti őket. A húszas éveiben lévő nők boldogan levadásszák a jobb 30+ férfiakat, majd ugyanezek a nők felháborodnak, amikor harminc körül hátrányba kerülnek az fiatalabb nőtársaival szemben.
Ettől függetlenül én max 10 évet tartok egészséges korkülönbségnek.
Ó, hát ez azért van, mert 16 és 46 között minden nő a 40 éves húdejó pasikért epekedik. Ölre mennek érte, hogy meg tudják szerezni egy pár menetre. 😈😈😈
De saaajnos kiválogatják őket a 20 éves cicababák, és nekünk, 40 éves láncdohányos, kapuzárásos nőknek be kell érni a maradékkal, a 25-30 közötti, kemény se.ggű, lapos hasú pasikkal.
Ezt akartad hallani?
Ez engem pont csak addig zavart, míg én 20 éves voltam, és 40-es pasik nyomultak rám. Most férjnél vagyok, családom van, kit érdekel, hogy a vén kappanok mit csinálnak.
Egyébként egy 40-es pasi még lehet jó pasi, viszont innentől már csak hanyatlóban van, míg a 20 éves előtt ott az élet. De egészségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!