Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással randizgat, de mégis engem keres, ez mi?
Figyelt kérdés
Megmondtam neki, hogy nem lesz köztünk semmi, csak szexet akart egyébként.
Azóta nem száll le rólam és betegesen zaklat. Ez egy elmebeteg.
Megörültem, hogy talált valakit, de hiába, gondolom nem fekszik le vele még, kellene valaki aki kielégíti az igényeit.
2018. nov. 18. 21:19
1/3 A kérdező kommentje:
Rakott fel a lány egy közös képet, de előtte még engem üldözött... Foglalkozna vele, ne engem zaklasson.
A házunk körül sündörög napi szinten.
2018. nov. 18. 21:21
2/3 anonim válasza:
Szerintem legalább két hónapja ìrkálod ki ezt a kérdést újra meg újra.Ennyi idő alatt már hatszor feljelentheted volna.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tesznek vele semmit
2018. nov. 18. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!