Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt mégis hogy képzelte? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mégis hogy képzelte? :D

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, akiről kiderült, hogy összejár egy nővel szexelni. Mi pedig nem siettük el az ismerkedést és nekem is vannak igényeim. Gondoltam, hogy akkor nekem is szabad, hiszen a srác is megteszi. Találkoztam én is az egyik ismerősömmel, akivel lefeküdtem. Csakhogy ezt a srác megtudta egy haverjától, aki látott engem, ahogy felmegyek az ismerősöm lakására.

A srác azóta lerondáz engem, meghogy nem is kellettem neki egyáltalán, mindennek elhord engem és ellenem beszél.

Ezt mégis hogy képzelte? :D Ha neki szabad kufircolgatni mellettem mással, akkor nekem is szabad. Nem?

Nektek volt már hasonló "élményetek"?

2018. okt. 9. 14:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Ha még ezek után is ragaszkodsz a sráchoz akkor legyetek boldogok mind a négyen együtt egymással.
2018. okt. 9. 14:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem.
2018. okt. 9. 14:19
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Én inkább azon röhögök, hogy ahelyett hogy kidobtad volna, inkább lesüllyedtél az ő szintjére.
2018. okt. 9. 14:20
 4/15 anonim ***** válasza:
25%
Ezért kell a dolgokat megbeszélni és nem "de én úgy gondoltam" játékot játszani.
2018. okt. 9. 14:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2018. okt. 9. 14:21
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Jól van, tényleg nem ez volt a kérdés.

Nem tudom hogy képzelte, azt tőle kell megkérdezni.

Igen, jogod van neked is mással "kufircolni".

Nekem is volt olyan élményem hogy akinek udvaroltam mással kuratta magát, kivágtam mint a macskát zsarni, nem súllyedtem le az ő szintjére.

És akkor én is kérdezek, mert korrekt választ adtam.

Te valóban úgy gondolod hogy ebből lesz normális kapcsolat? Hgy tudod a farkát a szádba venni amikor tudod hogy előtte más nőben járt?

2018. okt. 9. 14:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs törvény arra, hogy az egyik Félnek szabad csak.

Nem tudok az életemben ilyen "élményről"....de, ha tudtam volna, nem így kezeltem volna ezt a dolgot.Amennyiben azt tapasztaltam volna, hogy egyáltalán nem vesz komolyan, simán lezártam volna vele, aztán had kufircoljon tovább.Feleslegesen nem dugtam volna azért mással, hogy megmutassam neki, ilyet én is tudok tenni.Ha meg nem ezért dugtál a másikkal mégsem, akkor meg megint értelmetlen ismerkedned ezzel az emberrel.

2018. okt. 9. 14:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem, úgy gondolom, hogy ebből nem lenne normális kapcsolat és ez kb 1 éve volt, de most megint feltűnt a színen és nem fogja fel, hogy nem kell nekem. Már rá se nézek se semmi, de mindig megjelenik ott, ahol én és a haverjával jön mindig.
2018. okt. 9. 14:33
 9/15 anonim ***** válasza:
29%

értem a logikádat és őszintén, nincs benne semmi támadni való.

Akivel randizgattál, annak volt egy szex barátja. Te is kívántad a szexet, de mivel éppen randiztál, ezért nem is gondoltál abba, hogy kalandod keress mellette. Mikor a szexbarátra rájöttél kicsit ideges, féltékeny lettél, átgondoltad a dolgot, neked is kellett egy jó kis szexbarát, találtál is, ugyanott voltatok mind a ketten és persze ezt a másik rosszul kezelte le.

Ennek több oka lehet, pl:

- a pasi már többet akart tőled, ezért lehet akkor szakított a szex-baráttal, mert komolyat akart tőled

- a pasi azon a felfogáson van, hogy neki szabad, de te maradj tiszta

- a pasi ideges, mert ha már ki voltál éhezve, akkor rá is mászhattál volna

- a pasi lehet kamuzott, hogy van szexbarátja

- a pasi úgy volt, hogy a szexbarát már régi, de te már randizás közben szereztél egy ilyet és ez már átlépte a határt

- a pasi féltékeny

szerintem rossz dolgot nem csináltál, nem vagytok már 16 évesek és szüzek, szóval e van, még nem voltatok együtt sem.

2018. okt. 9. 14:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. okt. 9. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!