Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt ezt most mégis hogy képzelte? Mit tennétek ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok volt két hónapig egy barátnőm aki állandóan azt mondogatta hogy nem bízik meg a férfiakba mert már egy pár fiú átvágta.Én próbáltam megfelelni neki bele is szerelmesedtem. Mindig számon kért hogy mit hogy csinálok. Aztán a mostani két hétbe ritkábban találkoztunk mert most érettségizek. A 4 napos ünnepet végig tanultam az exem meg végig bulizta és orrba szájba csalt engem. A haverom mesélte de nem hittem el neki de miután megmutatta a képeket amit csinált hogy egyszer az egyik csávóval kavart a másik képen a másikkal. Szerdán szakítottunk és én voltam a sz@r szemét mert ki voltam akadva sőt szerdán még mielőtt szakítottunk volna kérdőre vont merre voltam hol mikor ő is tudta h a nappal és az éjszakát is végig tanultam. Most meg írogatja hogy nem akart félre lépni és bánja. most ezt hogy gondolta? szerintetek megbocsájtsak neki?

18/F 16/L

2012. máj. 4. 22:33
 1/10 anonim válasza:

Igen, de csak akkor ha jó csaj. Az érzelmeket tudatosan zárd el, maximum játszd meg, hogy úgy lássa, érzel valamit iránta és nyeregben van.

Ja, és persze kérd számon rajta az "érzelmi kárpótlást". :)

2012. máj. 4. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne bocsáss meg. Amúgy ezen a helyzeten nincsen semmi kérdéses. Felejtsd el a csajt és keress egy tisztességesebb lányt.
2012. máj. 4. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:

a próbáltam neki megfelelni dolognál b@szhattad el.

egyébként meg is dugták,vagy csak mutogatta magát?

2012. máj. 4. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:

hagyd a francba, sose leszel neki elég jó, mindig rágódhatsz azon, hogy most épp kivel mit csinál. ha szeretne, nem menne el mással bulizni, amikor te éjjel-nappal tanulsz.

és aki képes megtenni, hogy megcsal, ott már defekt a kapcsolatnak, sajnálom.

18/L

2012. máj. 4. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, így állt bosszút az előző kapcsolataiért.
2012. máj. 4. 22:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe!

Sajnos én is votlam ilyen helyzetbe! :S

Büdös k....a!!!!!!!

2012. máj. 4. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:

1.Bocsásson meg neki,mert jó csaj?Te elmeháborodott vagy????

Először is,nyilván össze sem jön olyan lánnyal,aki nem az ízlésének megfelelő.Neki biztosan tetszik a barátnője,akárhogy is néz ki,akárki szerin is jó nő-e vagy sem....

Másodszor ennyire nem lehetsz szegény érzelmileg és agyilag.A lány megalázta,nem tudom,tudod-e mit jelent ez a szó,de ha így gondolkodsz,remélem mihamarabb megtudod.

A fenét!Szó sincs megbocsájtásról.Azt akarod,hogy a lábtörlője legyél egy 16 éves luvnyának?Úgy szórakozzon veled,ahogy kedve tartja?Akármikor hülyére vegyen?Szerintem ne akard ezt.....érdemelsz te jobbat is.Pont most kéne melletted lennie,mikor nyilvánvaló fontos események előtt állsz,támogatnia kéne,nem félrekúrni.Már önmagában sokat mond róla,hogy 16 éves létére nem bízik a férfiakban,mert páran már átvágták......hát tizenhat évesen én megbocsáss,kémiát tanultam,este meg könyvet olvastam meg filmet néztem,nem az,hogy buliban rázzam a seggem miközben a barátom érettségizik....pedig csak négy évvel vagyok idősebb nála....remélem érted.Továbblépni,tanulni,sok sikert,magas százalékokat!

2012. máj. 4. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
"Az érzelmeket tudatosan zárd el"-ugyanmár akkor szerinted miről szól egy kapcsolat?
2012. máj. 4. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:

dugd meg parszor, aztan ha meguntad hagyd ott, csald meg had erezze szarul magat megerdemli a ribanc

16/l

2012. máj. 5. 00:06
 10/10 anonim ***** válasza:
ne bocsáss meg, ha egyszer megcsalt honnan tudod h többször nem fog?
2012. máj. 5. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!