Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a barátom kerül olyan helyzetbe hogy én legyek a féltékeny. Mit csináljak?
buliban sok csaj megy oda hozzá bókolnak vele flörtölni próbálnak, ezeket mind elmondja ami elvileg jó jel nem? csak nekem olyan kellemetlen ezeket hallani.Bezzeg velem ilyenek nem történnek,pasik nem jönnek oda hozzá flörtölni.MOndjuk nem is emgyek szinte már sehova csak olyan rosszul esik.de ha együtt vagyunk bárhol akkoris mindig az a helyzet hogy csaj bókol a pasimnak.
ti veletek is előfordul ilyesmi?
hát pont ez az hogy nem járhatunk mindig együtt mindenhova.
Néha elmegy haverokkal kell hagyni ennyi szabadságot szerintem. csak mindig nekem kell itt aggódnom elég szar érzés. nekem meg nincsenek olyan barátnőim akik tényleg olyan jófejek vagányak viccesek lennének akikkel el tudok menni szórakozni.sajnos nagyon gyenge idétlen társaságban vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!