Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon hiányzik a barátom, és nagyon féltékeny is vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy a barátomnak elég nagy a baráti köre, és sajnos előfordul, hogy váratlanul elmegy velük ide vagy oda. Persze ez nem is lenne baj, de pl. ma is úgy volt, hogy filmezünk, de ő bejelentette délben, hogy nem baj e ha elmarad, mert ő menne a parkba a haverokkal. Hát mondtam, hogy nem, de én már úgy vártam egész nap, hogy találkozzunk, ő meg csak lemondja. Szóval az a helyzet, hogy nagyon rosszul esett ez ma... Persze tudom, hogy kell neki szabadság, meg nem is akarom, hogy elkötve érezze magát, csak akkor is rossz így. Arról nem is beszélve, hogy nagyon félek attól, hogy megcsal, vagy valami... Mással is van így ez, vagy csak velem?2012. ápr. 16. 22:04
1/4 anonim válasza:
Mi most szakítottunk a barátommal pontosan emiatt. Nemtudom hogy mi lett volna a helyes út de szerintem semmiféle képpen ne tiltsd neki , mert akkor csak a tudatalattija mindig azt sugallja neki hogy nem irányithatod, azért is elmegy stb.. csak én ezt nem igy tettem. én is nagyon féltékeny voltam . Utáltam ha nélkülem elmeghy valahova, miért nem inkább velem volt? Ez addig fajult hogy már telefonon se hivott és idegesitette ha hivogatom stb. egyszoval elhidegült a kapcsolatunk, minden nap veszeksdtünk és most 3 és fél év után vége lett. Bár az is igaz, hogy ha szeret akkor miért inkább másokkal van? Minsig z a kérdés nmerült fel bennem. mostmár mmindegy is... :(
2/4 anonim válasza:
Nekem is rosszul szokott esni, mikor tökre várom, hogy vele legyek, erre bejelenti, hogy nem jön össze.. Igaz, hogy ritkán szokott előfordulni.
Ez még nem a világvége.. Én is féltékeny voltam az elején, de rájöttem, hogy felesleges.. :) Ha elmegy, akkor lefoglalom magam valamivel, találkozok én is a barátnőimmel, vagy megnézem a kedvenc sorozataim, (amiket ő nem szeret :D ) olvasok, zenét hallgatok, kitakarítok, meg stb...
Mióta vagytok együtt?
3/4 A kérdező kommentje:
Hát örülök neki, hogy nem csak én vagyok így vele, ám 3 hónapja vagyunk együtt :)És úgy volt ma is, hogy találkozunk, de ő tegnap este már lerövidítette a programot, mert hogy ő héttől szeretne a haverokkal lenni, de előtte találkozni akar. Most szerintetek makacsoljam meg magam, vagy inkább találkozzak vele?
2012. ápr. 17. 10:56
4/4 anonim válasza:
Hát figyu.. Szerintem játszd el ezt te is.. Jobbat nem tudok :D Amikorra megbeszélitek a talit, addigra szervezz te is valami más programot és mond le.. Kölcsön kenyér visszajár.. Nem bunkóságból írom, de éreztesd vele azt, amit ő veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!