Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok, számomra érdekes helyzetbe kerültem, érdekelne a véleményetek? 4 év együttélés után különmentünk, amit én nem szerettem volna. Nem akarta már a kapcsolatot, majd megkeresett, hogy mégis.
Figyelt kérdés
Tehát rá 1 hétre újra együtt,de 50km távolságra egymástól.Ugyanott már nem akar együtt élni,szerinte jobb lenne ahol most én élek(Pest).3 hónapja várok,h legyen valami,de úgy néz ki még várnom kell!2012. febr. 6. 22:16
1/3 anonim válasza:
Lehet mégsem jött be neki az,akivel össze akart jönni,így vissza akar térni hozzád....
2/3 A kérdező kommentje:
egyéb lehetséges feltevés?fiú vagy?
2012. febr. 6. 22:31
3/3 LolleBaba válasza:
Szia.
Nem szeretnélek elszomorítani, de valószínű hogy az első válaszadónak van igaza... Nekem nem teljesen ilyen helyzet de hasonló volt. Én is megismertem valakit, de ezt én közöltem is a volt párommal. Nem akart elengedni, de mondtam, hogy kényszerből nem lehetünk együtt. Ahogy ti is mi is szétmentünk, de nekünk már nem volt újrakezdés.
A tény az, hogy biztos volt valaki aki megszédítette, de vagy rájött hogy mit veszíthet ha nem veled marad, vagy szimplán kikosarazták...
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!