Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt mégis hogy képzelte? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mégis hogy képzelte? :D

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, akiről kiderült, hogy összejár egy nővel szexelni. Mi pedig nem siettük el az ismerkedést és nekem is vannak igényeim. Gondoltam, hogy akkor nekem is szabad, hiszen a srác is megteszi. Találkoztam én is az egyik ismerősömmel, akivel lefeküdtem. Csakhogy ezt a srác megtudta egy haverjától, aki látott engem, ahogy felmegyek az ismerősöm lakására.

A srác azóta lerondáz engem, meghogy nem is kellettem neki egyáltalán, mindennek elhord engem és ellenem beszél.

Ezt mégis hogy képzelte? :D Ha neki szabad kufircolgatni mellettem mással, akkor nekem is szabad. Nem?

Nektek volt már hasonló "élményetek"?

2018. okt. 9. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, akkor neked is szabad, és nem, nem volt hasonló élményem , és nem is lesz.
2018. okt. 9. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Ez a baj ezzel a szexkapcsolatosdival. Mindenki qr valakivel és mellette komoly kapcsolatot keres, érted az ellentmondást?
2018. okt. 9. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Kettős mérce. Nyomorék egy csávó lehet,én is otthagytam volna.
2018. okt. 9. 16:24
 14/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
59%
Ez azért odab#sz, hogy egy ismerkedést nem bírtok ki mással való kefélés nélkül. Te se vagy különb a görény csávónál, nehogy azt hidd.
2018. okt. 9. 18:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
hogyhogy hogy képzelte. pofátlan. ennyi. sok ilyen ember van.
2018. okt. 9. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!