Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerősöm 22 éves lány, randizgat egy sráccal, ki van nála írva iwiw en h kapcsolatban, a srác adatlapját is megnéztem, ma be volt jelentkezve, nála mégis még mindig egyedülálló van kiírva. Vagy lehet nem is akar a csajtól semmit?
De arra is gondoltam, mivan ha a srác nem is jár a Tamival, csak szimplán ismeri valahonnan, és a csaj csak kitalálta hogy ő a pasija?
Anyunak azt mnodta a Tami, hogy nem hívta a srác tegnap, pedig eddig minden nap taliztak, vagy telefonáltak. volt neten és ott sem írt neki. Akkor a srác csak elfelejtett átírni a szöveget, esetleg még korainak tartja kijelenteni hogy járnak, vagy lehet soknak tartja, haogy a csaj rohan a kapcsiban előre? Vagy flörtol másokkal is és nem akarja h megtudják h "van valakije"? esetleg nem tudja h a Tami rá gondolt, és azt hitte mással van kapcsiban, ezért nem akar már tőle semmit? Az a fura, hogy tök jó formában volt a csajszi, és pár nap alatt pár kilót ledobott magáról hirtelen, pedig elég vékony volt úgy is, elvileg van étvágya, csak nem marad benne a kaja, hirtelen nem tudom mi lehet a baja, mikor eddig jól volt. Lehet tényleg csak ideges és nincs rendben valami köztük, pedig elég nyugis, pozitiv csaj általában.
A batyamek 5 eve jarnak, es mindkettojuknl egyadulallo van kiirva :(
En sem ertem miert, pedig egyutt is laknak :)) Sot! Kozos fotojuk sincs kiteve, pedig nem tinik, hanem 30-tuliak :)
Meg is kerdezem miert? Mar engem is erdekel! :))
A lányoknak szerintem ez fontosabb, főleg ha pár évvel fiatalabbak a pasinál. Nekem is vannak ilyen ismerőseim, 18 éves lány-kapcsolatban, 23 éves pasija-egyedülálló.
Érdekes dolog
Ez elég mindennapos jelenség:
nekem az egy fiú ismerősöm aki 31 éves összejött egy csajjal novemberben. A pasi már az első háten kiírta, hogy kapcsolatban, anő csak most nyáron. lehet, hogy a csaj volt itt az óvatosabb.
Én is csaj vagyok, és nem írom ki:-))) csak több idő után.
Lehet ha pasi is kiírja egy-két hét, hónap után.
nem egyszerre szokták, ált. valaki nem is ír ki semmit!
az oké hogy nem ír k isemmit, vagy lelakatolja stb, esetleg nincs a gépnél, de fura h nem tesz ki rólak épet, nem válalja fel, mnitha azt akarná h másokkal is ismerkedjen közbe
az unokatesómat zavarja, látom, és szerintem túlságosan rátelepedett a srácra, lehet másokkal is ismerkedik, hogy mér zavar? nem zavar, ő dolga, de én szeretem az unokatesóm, jót akarok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!