Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért megy föl társkeresőzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy föl társkeresőzni?

Figyelt kérdés
Tarskeresőn megismertem egy pasit, kb 1 hónapja. Minden jól alakul, passzolunk majdnem minden téren. Nagyon kedves, figyelmes és érezteti, hogy egyre fontosabb vagyok neki. De naponta-kétnaponta belép a társkeresőre. Engem ez nagyon zavar. Mégis mást keres? Vagy én látok bele többet? Mit tegyek? 27n

2018. nov. 5. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Online társkeresőzés és a bizalom?! Na jól van, az újszülöttnek minden vicc új.

Én férfiként abból indulok ki, hogy a nők napi 10-50 levelet kapnak, abból biztos van 1-2 pasi, aki szimpi a hölgynek. Az, hogy velem levelezik és találkozik még semmit nem jelent. Az esetek többségében egy nő több vasat is tart a tűzben. Innentől kezdve be lehet állni a versenybe, már aki akar.

Ráadásul onlányban mindenki mást mutat, ígér fűt-fát, alőadja magát a tökéletes következőnek. Ha meg szétnézek az utcán, a munkahelyemen a boltban... bárhol... sérült problémás emberek hada vesz körül. Online= álomvilág.

2018. nov. 7. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem az érdekel, találkoztatok-e már, volt-e már köztetek valami.

Ha sose találkoztatok, akkor természetes, hogy belépked.

Ha találkoztatok, és volt pl csók, akármi... Akkor valóban gáz...

2018. nov. 7. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
12-es. Miért? Egy csók mit jelent? Önön magam élvezetére szolgáló tevékenység. Arról meg már nem is beszélve, hogy a nők többsége már az első három randi valamelyikén mélytorokra veszi a nagy "Ő"-t. Ja, bocsika nem mindegyik... a jókislányok még egy kicsit udvaroltatnak maguknak, hogy ha lúd, legyen kövér. Ti csak az árcédulátokban különböztök egymástól.
2018. nov. 7. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

1 hónap rövid idő az elköteleződésre.

Viszont, ha komolyan érdekel a fiú.

Ülj le vele, kérezd meg teljesen egyszerűen mik a szándékai veled.

Nyílván a tiéd egyértelműen komoly felé, ha ez zavar, hogy nézelődik. Ha a válasza az lesz, hogy komolyan érdekled, ezek és ezek a tervei veled akkor beszéljétek meg, hogy most neked akkor ezek tudatában megnyugvást és örömet okozna, ha eggyütt leülnétek és törlnétek magatokat.

Beléptek együtt ketten mindkettőtökébe.

Ha komolyan érdekled, számára ez nem lesz probléma.

Ha erre nem hajlandó akkor sajnos takargatni valója van, nézelődik, keresgél és csak addig kellesz, amíg lesz nálad jobb. Nyílván ha egyikőtöknek sincs vaj a füle mögött így helyreáll a bizalom benned. Benne is mert látni fogja hogy te sem ismerkedsz.

Másrészt mondjuk én eleve törölten volna magam egyből és lekötném úgy a figyelmét, hogy eszébe se jusson más után nézni, ha ennyire elvarázsolna.

Három ismerősöm is a társkeresőn találta a férjét. Persze biztos van ellenpélda is.

Drukkolok. Sok boldogságot!!!

2018. nov. 7. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Több nővel "ismerkedik" addig, míg nem köteleződik el. Egy kapcsolat akkor igazi "kapcsolat", ha Téged barátnő státuszba emel. Addig sajnos csak ismerkedés, és ebben sajnos bármi benne lehet.

Nézd meg ezt, és mindent megértesz. Ha nem tudsz angolul, akkor is érteni fogod a lényeget. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=1VK0VAZzrgw

2018. nov. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!