Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért megy föl társkeresőzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy föl társkeresőzni?

Figyelt kérdés
Tarskeresőn megismertem egy pasit, kb 1 hónapja. Minden jól alakul, passzolunk majdnem minden téren. Nagyon kedves, figyelmes és érezteti, hogy egyre fontosabb vagyok neki. De naponta-kétnaponta belép a társkeresőre. Engem ez nagyon zavar. Mégis mást keres? Vagy én látok bele többet? Mit tegyek? 27n

2018. nov. 5. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
És te honnan tudod, hogy feljárkál? Leellenőrzöd a gépén, vagy te is állandóan fellépsz társkeresőre?
2018. nov. 5. 13:15
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Pff ha nekem végre így alakulna valakivel, a 2-3 ranfi után minimum hogy törölném magam, de legalább is nem lépegetnék be!

Úgy sejtem keresgélni jár fel, hátha horogra akad még valaki!

2018. nov. 5. 13:17
 3/15 A kérdező kommentje:
Belépés nélkül is meg lehet nézni a profilt. Volt egy exem, aki pont így bukott le, ezért néztem meg az övét is.
2018. nov. 5. 13:26
 4/15 anonim ***** válasza:
26%

Szóval nincs bizalom, ellenőrizgeted a másikat. Jó kezdet.

Egyébként gratulálok, hogy ugyanolyan pasit fogtál ki, mint az exed. Ez jelent valamit, úgyhogy jó lenne ezen elgondolkodni!

2018. nov. 5. 13:30
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

Az 1 hónapos társkeresős ismeretség még semmi, az az igazság. Simán lehet, hogy több számára szimpatikus nővel beszélget egyszerre.

Ezt elég sokan csinálják társkeresőkön, férfiak, nők is egyaránt.

Ha ez zavar, akkor beszélj vele erről, avagy ne társkeresőzz, mert ott sokszor bele fogsz futni ebbe.

2018. nov. 5. 13:37
 6/15 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ezt a kérdést tedd fel neki, bár a bizalmatlanság ilyen foka egy bimbódzó kapcsolatban nem jó előjel...
2018. nov. 5. 13:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idő után nyilván még nem alakult ki olyan fajta bizalom felé. Természetes vagy sem, gondolom, ha sokat csalódtál idáig, akkor ez állhat a hátterében.

Hosszútávon viszont, kapcsolaton belül ez bizony hátrány lesz.

Viszont nyilván 1 hónap alatt még nincs semmi kőbe vésve, azaz lehet, hogy nővel is ismerkedik még, illetve beszélget velük, aztán mivel még hivatalosan nem vagytok együtt, így megpróbálja a hozzá "jobban illőt" kiválasztani.

Én mondjuk nem vagyok a híve, ennek a párhuzamos ismerkedésnek, főleg ha történik valami köztetek.

2018. nov. 5. 13:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Vannak olyna társkeresők, amik kvázi facebook szintűek. Az ember rászokik simán hogy pusztán húzogat, nézelődik, szóval időttölt.
2018. nov. 5. 15:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy keresgél még, hátha talál jobbat.
2018. nov. 5. 17:47
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. Szerintem érthető hogy 1 hónap után nincs még felhőtlen bizalom, hisz még nem ismeritek annyira egymást.
2018. nov. 7. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!