Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy föl társkeresőzni?
Pff ha nekem végre így alakulna valakivel, a 2-3 ranfi után minimum hogy törölném magam, de legalább is nem lépegetnék be!
Úgy sejtem keresgélni jár fel, hátha horogra akad még valaki!
Szóval nincs bizalom, ellenőrizgeted a másikat. Jó kezdet.
Egyébként gratulálok, hogy ugyanolyan pasit fogtál ki, mint az exed. Ez jelent valamit, úgyhogy jó lenne ezen elgondolkodni!
Az 1 hónapos társkeresős ismeretség még semmi, az az igazság. Simán lehet, hogy több számára szimpatikus nővel beszélget egyszerre.
Ezt elég sokan csinálják társkeresőkön, férfiak, nők is egyaránt.
Ha ez zavar, akkor beszélj vele erről, avagy ne társkeresőzz, mert ott sokszor bele fogsz futni ebbe.
Ennyi idő után nyilván még nem alakult ki olyan fajta bizalom felé. Természetes vagy sem, gondolom, ha sokat csalódtál idáig, akkor ez állhat a hátterében.
Hosszútávon viszont, kapcsolaton belül ez bizony hátrány lesz.
Viszont nyilván 1 hónap alatt még nincs semmi kőbe vésve, azaz lehet, hogy nővel is ismerkedik még, illetve beszélget velük, aztán mivel még hivatalosan nem vagytok együtt, így megpróbálja a hozzá "jobban illőt" kiválasztani.
Én mondjuk nem vagyok a híve, ennek a párhuzamos ismerkedésnek, főleg ha történik valami köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!