Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan, akinek személye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek személyesen megy az ismerkedés, de a netes társkeresőknél kudarccal járt?

Figyelt kérdés

Van itt olyan akinek személyesen megy az ismerkedés,de kíváncsiságból regisztrált egy netes társkeresőre,ott viszont nem járt sikerrel?

Mi volt a probléma?

Férfiak vagy nők vagytok?

2018. aug. 22. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem igen.

Neten rengeteg iszonyat nagy a választék , élőben is de az más.

Neten pokoli sokan bepróbálkoznak a nőknél és hatalmas ez által a választék. Élőben sokkal kevesebben próbálkoznak ma már.

Több mindenről lehet élőben beszélgetni , mármint én több mindenről tudok, és ott van előtted az illető, az igazi arca, nem a belőtt tuti fotó.

Az elutasítás esélye mindenhol megvan, de sokkal gyorsabban lke van rendezve minden.

2018. aug. 22. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Vicces, nekem csak személyesen megy, nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de a személyes találkozókon én tudok a leányzókra hatni valahogy, neten keresztül viszont borzasztó, leblokkolok, nem tudok mit írni, HOGYHA egyáltalán visszaírnak akinek írtam... és egyébként belegondolva, ez baromi rossz, itt az új generáció akik konkrétan nem mozdulnak ki és nincs is más lehetőség már lassacskán
2018. aug. 22. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Elmondjam mi az oka szerintem? Hanglejtés testbeszéd és ilyen dolgok amiket a chat nem ad át. Egy lányra naponta 10szer annyian írnak rá,mint élőben leszólítják. Mondjuk,én nem vagyok a fel akarlak szedni leszólítás hîve, hanem egy pár perces beszélgetés után eldöntöm akarok e valamit a lánytól. Beszélgetés közben csak rád figyel. Még pl badoon ír veled, közben ráírnak. Vagy levelezős oldalon,válaszol közben messengeren ráírnak...
2018. aug. 22. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Élőben sosem volt gond.Tàrskeresőn nem jön össze.Szàmomra nagyon erőltetett és mindig kifogom az idiótàkat.Nő vagyok.
2018. nov. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!