Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok elmennétek egy pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok elmennétek egy pasival vadászatra randi gyanánt?

Figyelt kérdés

2018. nov. 4. 21:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Soha. Állatbarát vagyok.
2018. nov. 4. 22:00
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha vadásznék, akkor igen.

Így, hogy nem, sőt a vadászokat sem szívlelem túlságosan (életpárti vagyok, vadgazdálkodás ide, vadgazdálkodás oda), el sem jutnánk odáig, hogy randizzunk.

De ha a csaj nem szokott vadászni, szerintem ne. Azért lelőni, végtagot-fejet levágni, nyúzni, zsigerelni és mindezt végignézni, esetleg asszisztálni hozzá, az kemény olyasvalakinek, aki ehhez nem szokott hozzá. Ne legyél csacsi, ezt hagyd meg későbbre. Ráadásul vadászat közben kussban kell lennetek, mi értelme, hogy ott van ő is, beszélgetni úgysem tudtok.

2018. nov. 4. 22:11
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2018. nov. 4. 22:11
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Gyerekkorban a mentális problémák legnagyobb jele, ha a gyerek élvezetből öl állatokat, de egy felnőttnél már tök normális, hogy hobbiként vagy sportként nézzen egy élet kioltására..? Bizarrnak tartanám.
2018. nov. 4. 22:28
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Csak akkor,ha pasikra vadaszunk es nem oljuk meg oket.

N/36

2018. nov. 4. 22:32
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderülne hogy vadászni szokott hobbiból nem valószínű, hogy folytatnám az ismerkedést egyáltalán, nem hogy még vele menjek vadászni. Vegetáriánus meg állatbarát vagyok, csak b*@szogatnánk egymást az eszméinkkel. Én nem akarok hittérítő lenni de idiótának sem akarom, hogy nézzen valaki, csak mert így élek. Szóval nem hiszem, hogy én lennék a megfelelő társ egy ilyen randihoz meg pasihoz
2018. nov. 4. 22:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én eszek húst, de egy vadászaton nem lehet beszélgetni, szóval nem jó randinak szerintem egy ilyen. De ha valakinek ilyen hobbija van (egyik nagybátyám szokott vadászni, egyébként meg orvos), azt jó, ha elmondja ismerkedésnél, mert van, akinél kizáró tényező, még ha nem is mindenkinél, az ilyeneket meg azért jó időben tisztázni, amikor még nincsenek érzelmek.
2018. nov. 4. 22:55
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

Nálam mar ott elvágná magát,ha megtudnám,hogy vadászik.

Imádom az állatokat.

2018. nov. 4. 22:58
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem, es nem is randiznek vadasszal.
2018. nov. 5. 01:20
 10/20 anonim ***** válasza:
17%

Aki imádja az állatokat, az ugye minimum vega, ha nem is vegán? Így hazudik a nyelv: szeretem a kutyát, macskát, de a disznót, tyúkot, marhát stb. megeszem. Hogyan lehet szeretni az állatot, ha részt veszel a mészárlásukban?

Szereted megenni. Az nem ugyanaz.

Mi különbözet meg egy disznót egy kutyától? A tömeggondolkodás, miszerint az azért él, hogy levágják? Jesus. Ez bullshit, a kutyát, macskát miért nem eszed meg?

Vega férfi.

2018. nov. 5. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!