Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik. Melyik kéretem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik. Melyik kéretem magam szövegtől forr fel az agyvizetek ami után nem is próbálkoutok?

Figyelt kérdés

ez nem működne

még nem vagyok kész egy új kapcsolatra

más?

2018. nov. 4. 08:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Igazat semmiképp nem lehet mondani? Miért kellenek "szövegek"?

32/f

2018. nov. 4. 08:02
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Még nem zártam le a kapcsolatom az előző barátommal.

Úgyis el fogok költözni innen, utálok itt élni.

Nekem ez volt a két legutóbbi. Egyébként nem csak szöveg de viselkedés alapján is döntök.

Ha valakit érdekelnék az úgyis keresne, érdeklődést mutatna, nem fogok senkit magamra rábeszélni...

2018. nov. 4. 08:11
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Nálam fölösleges játszmázni. Ha nem, akkor nem és viszlát és ennyi volt. Ha ilyen trükköket dobsz be, max lenézni foglak érte.
2018. nov. 4. 08:11
 4/14 anonim ***** válasza:
81%

Kéreti magát, menjen a csába.

Játszadozzon a játszótéren.

Aki ilyet csinál, az nem igazán akar engem, akkor ne erőlködjünk.

Szerencsére, csak egy ilyennel futottam össze. A párom is elejétől fogva kimutatta, mondta, kellesz nekem és kész.

2018. nov. 4. 08:12
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell kéretnie magát, meg játszani ilyen sablon szövegekkel, elég egy egyszerű nem és már ott sem lennék.
2018. nov. 4. 08:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolják egyesek az elutasítást kéretésnek?
2018. nov. 4. 08:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ma 08:33 Valószinű, ők is a játszmázni szoktak. Aki nem szokott játszmázni, ért a rendes határozott szóból.
2018. nov. 4. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden ehhez hasonló szövegtől. Bár nem lehet tudni ilyenkor, hogy komolyan gondolja a nő vagy csak játszmázik, egyik esetben sem érdemes próbálkozni nála.
2018. nov. 4. 09:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem forr fel az agyvizem egyiktől sem. Ha érdekel a nő, akkor keresem. Ami után nem próbálkoznék: "ne keress többet", "nem jössz be", "undorodok tőled", "szállj már le rólam", "előbb jönnék össze bárki mással, mint veled", ilyesmik. Tehát amikor egyértelmű, hogy én nem kellek.
2018. nov. 4. 09:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Ocsmány vagy,szépülj meg és társai! Tuti módszer! Nálam mindig ezt alkalmazták! Sok sikert! ;)
2018. nov. 4. 11:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!