Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell csak a férfinek hívnia/keresnie a nőt?
Ha csak én keresem a csajt, akkor gyorsan levonom a következtetést, hogy nem érdeklem annyira, és inkább csak elvisel, hogy szórakoztassam, amíg nincs jobb.
Bocs, felőlem játszmázhat azzal, hogy "mi az már, hogy én keressem a férfit", de ha 5 alkalomból egyszer sem jut eszébe neki keresni, akkor inkább olyan nő után nézek, akit érdeklek.
Ameddig kölcsönösnek érzi az érdeklődést.
Ha varakozás, passzívitás, sakkozgatás van bármelyikük részéről, akkor meg van az esélye, hogy a másik ráun és akkor semeddig sem kell várni.
Akkor inkább átfogalmaznám a kérdést: "Mikortól kell csak a férfinek hívnia..."
Igazából nem passzív a lány, nagyon jól elbeszélgetünk, és ő is ír, csak a kezdeményezésre vagyok kiváncsi, hogy az mikortól kölcsönös. (Igazából egy hete ismerjük egymást mélyebben.)
"Oké, de mikortól várható el a kölcsönös keresés úgymond. "
Nekem az első perctől!
Hogy neked mikortól? Ezt csak te tudhatod
"Oké, de mikortól várható el a kölcsönös keresés úgymond. "
Ez érzésre jön, nem elvárásra:)
Amikor már valamelyikben megfogalmazódik, úgy érzi, szívesebben találkozna a másikkal:) És szerintem kb olyan időközönként, mint amikor már máskor is találkoztak.
Szóval ha eddig csak az egyik fél kereste a másikat, érdemes lehet akkor annak a félnek picit várni, hogy érdeklődik-e, kölcsönös -e az érdeklődés egymás iránt.
Nézze meg, hogy a másiknak is eszébe jut-e ő; szóval szerintem egy bizonyos időt kivárhat, hogy tegye próbára a másikat , hogy ő is keresi-e , ő is érdeklődik-e:)
De ha meg totál nem érdekli,és hideg-rideg közömbösséget; közönyt mutat , akkor talán lehet, hogy hagyni kéne.
De nemtom, lehet úgy is, hogy azt érzed,kicsit noszogatni kell, mert ő még mondjuk pl nagyon félénk, meg lehet, hogy ő abban van, hogy majd úgyis te keresed őt; és ráér nektek akkor találkozni, nem kell folyton egymás nyakán lógni, és engedékeny, neki talán bármikor jó, neked megakarja adni a lehetőséget, hogy akkor vesd föl te, hogy mikor találkoznátok, aszerint, hogy te mikor érsz rá. Szóval lehet még ez is, nem feltétlenül érdektelenség.
És most, hogy már teljesen összezavartalak a válaszommal:) Tégy ami belülről jön, tégy amit jónak érzel:) Meg pl a ő amúgy nem érdeklődik irántad őszintén, azt majd úgyis észreveszed rajta a gesztusain, ha csak pl neadjisten pótléknak tekint:) Szóval ha eddigi találkozásaitokkor úgy vetted le, hogy lelkesedik irántad, azt vetted le a mimikájából, satöbbi, akkor az már tök jó:) Ezt pedig belső megérzésből fogod tudni kikalkulálni, kielemezni, megérezni:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!