Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcolnátok ezért a nőért? Mennyit várjak?
Nemrég ismertem meg itt, azóta rendszeresen beszélgetünk facebookon. Kevés hozzá hasonló hölggyel találkoztam, pedig 29 éves vagyok. Fiatal, ám a gondolkodásmódja korához képest jóval érettebb. Nyitott a világra, történelemre, politikára is nagyjából, kábé mindenre. Intelligens, önálló véleménye van jelenségekről és olyan világnézete, amelyben egyenrangú partnerként kezel minden embert. Mély érzésű és jó hallgató, azonnal megnyíltam neki:-)
A közelmúltban érte csalódás és egy kis időt kért. Voltak kapcsolataim, de mindig elhamarkodtam dolgokat amiket nem kellett volna siettetni. A kérdésem az: szerintetek meddig érdemes távolságtartóan viselkednem? Azonban szeretném ha tudná potenciális jelöltem.
Mintha rólam írtál volna, csak én 30 vagyok :D
Ugyanabban a helyzetben vagyok, mint a hölgy, nekem is volt egy ordenáré nagy pofáraesésem és az új delikvens, aki udvarol nekem kb holnap megkérné ackezem, annyira sietteti a dolgokat, pedig csak 2 hete járunk és ez kicsit megijesztett...
Szerintem beszélgess vele tovább, érseklődj, meg hívd el találjozni. Hamar le fog esni, hogy többet szeretnél. Majd érezni fogod, hagyd, hogy ő diktálja az ütemet.
30N
szimplan mondd meg neki, hogy te mar nagyon megkedvelted, es kerd meg, hogy tudassa veled, amikor mar keszen all kozelebb kerulni.
a siettetessel csak rosszabbat tennel neki. mennyi ideje varsz?
ram a mostani baratom 3 honapot vart, mert megismerkedesunk elott 1 honappal lett vege egy hosszu kapcsolatomnak. akkor sem ereztem meg teljesen keszen magamat, de nem akartam mar jatszani vele, tehat eldontottem, hogy igent mondok. ennek mar lassan 3 eve. bar en meg mindig azt mondom, hogy tobb idore lett volna szuksegem, de azt is megertem, hogy egy ferfi nem akar felevig varni, foleg, ha fel tole, hogy mas elcsavarna a no fejet.
Ezen jó nevettem. Haver, téged lepattintottak, vagy tartaléknak tartanak. Most éppen egy másik pasival ismerkedik, és ha nem jön be, akkor jössz te.
Ne legyél már naív!!! Ha valaki bánatos, akkor társ kell neki, akiben bízhat, nem magány, amitől depressziós lesz...
Ne várj semmit, főleg ne jót. Ne legyél már szamár, ha nem talál lovat!
Látszik mennyi csalódáson mehettél keresztül. Egy normális ember először magában rendezi le a kétségeit és fájdalmát, nem menekül egyből mindenféle lehetséges jelölthez.
Kösz a válaszokat, tudatom és éreztetem vele hogy rám számíthat, aztán alakul később:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!