Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha az első randi végén, a férfi diszkréten követelné, hogy menjetek fel a lakására, meg akarja mutatni az új videojátékait, mit tennétek? Azt is mondaná, hogy őt nem lehet csak úgy visszautasítani.
"Annál már csak az a rosszabb, ha tényleg azt hiszi, hogy ezért hívja fel..."
Aha, szóval egyenes beszéd helyett játszmázik? Akkor nem kell soha komolyan venni, amit mond, mindig mögé kell kombinálni valamit?
Megmondamám neki "őszintén" , hogy az egyik exemről kiderült, hogy aidses.
Ezért szerintem nem jó ötlet felmenni.
Persze ez nem igaz...csak az elrettentés végett... Aztán megnézném a fejét a poén kedvéért majd nevetve hazamennék én is.
Egyetértek a 4- essel. Ez így oximoron.
Amúgy meg szimplàn közölném vele, hogy kèszüljön lelkileg, mert elérkezett a visszautasítàsa ideje, NEM etet be ezzel az ócska szöveggel és lelépnék, kontaktok törölve, ignoràlom, vagy ha szükséges letiltom.
Gyerekek hívják fel így magukhoz játszópajtásukat. Ez így nagyon gyerekes.
Talán azt mondanám, hogy én meg nem megyek fel első randi alkalmával pasihoz, különösen nem videójátékozni.
Nem utasítalak csak úgy vissza, fel sem megyek hozzád és többet nem fogunk így találkozni. Sok boldogságot. Ezzel sarkonfordulnék és elindulnék hazafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!