Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ha az első randi végén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha az első randi végén, a férfi diszkréten követelné, hogy menjetek fel a lakására, meg akarja mutatni az új videojátékait, mit tennétek? Azt is mondaná, hogy őt nem lehet csak úgy visszautasítani.

Figyelt kérdés
2018. nov. 3. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy nőt nem visz el az ember az első randin, akkor a másodikra már el sem jön...
2018. nov. 4. 03:34
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Xd és mi van ha a csaj nem kocka, és nem érdekli holmi videójáték gyüjtemény?
2018. nov. 4. 05:37
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Annál már csak az a rosszabb, ha tényleg azt hiszi, hogy ezért hívja fel...
2018. nov. 4. 11:29
 14/18 anonim ***** válasza:
21%

"Annál már csak az a rosszabb, ha tényleg azt hiszi, hogy ezért hívja fel..."

Aha, szóval egyenes beszéd helyett játszmázik? Akkor nem kell soha komolyan venni, amit mond, mindig mögé kell kombinálni valamit?

2018. nov. 4. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

Megmondamám neki "őszintén" , hogy az egyik exemről kiderült, hogy aidses.

Ezért szerintem nem jó ötlet felmenni.

Persze ez nem igaz...csak az elrettentés végett... Aztán megnézném a fejét a poén kedvéért majd nevetve hazamennék én is.

2018. nov. 6. 21:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 4- essel. Ez így oximoron.

Amúgy meg szimplàn közölném vele, hogy kèszüljön lelkileg, mert elérkezett a visszautasítàsa ideje, NEM etet be ezzel az ócska szöveggel és lelépnék, kontaktok törölve, ignoràlom, vagy ha szükséges letiltom.

2018. nov. 6. 21:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék fel, és az ilyen szövegek után, hogy őt nem lehet csak úgy visszautasítani, megmondanám neki, hogy befejeztem vele az ismerkedést. Nem szeretnék erőszakos, követelőző emberekkel semmilyen kapcsolatban lenni.
2018. nov. 6. 21:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Gyerekek hívják fel így magukhoz játszópajtásukat. Ez így nagyon gyerekes.

Talán azt mondanám, hogy én meg nem megyek fel első randi alkalmával pasihoz, különösen nem videójátékozni.

Nem utasítalak csak úgy vissza, fel sem megyek hozzád és többet nem fogunk így találkozni. Sok boldogságot. Ezzel sarkonfordulnék és elindulnék hazafelé.

2023. máj. 9. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!