Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a csávó totál hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csávó totál hülyének néz? Miért gondolja a legtöbb férfi, hogy a nők hülyék?

Figyelt kérdés
Megismerkedtünk futólag. Egy hét netes, telós kommunikáció után megbeszéltünk vasárnapra egy randit szombaton. De eltűnt, így nem találkoztunk. Két hónapra eltűntik, mostmeg ilyen duma, hogy nem volt netje. 😂😂 Miért kell ilyen hülyének nézni a nőket???

2018. okt. 28. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Basszus! Én is azt hittem, hogy minden nő hülye! Ezek szerint mégsem??? :)
2018. okt. 28. 16:15
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Szivasd meg valahogy :)
2018. okt. 28. 16:17
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Szervezz le egy új talalkozot ne menj el majd két hónap múlva írj rá hogy nem volt neted:)
2018. okt. 28. 16:18
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Jajj egy nő ismerősöm az egyetemen mesélte, hogy mikor a csávó nem adott életjelet magáról és rákérdezett az okra, a hapsi azt hozta fel mentségére, hogy pörköltet főztek a haverokkal :D

32/f

2018. okt. 28. 16:24
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos nagyon sok nő is ugyanezt gondolja rólunk, nálam is előálltak már olyan hajmeresztő kifogásokkal, hogy némelyiküket pofán köptem volna, ha ott állnak előttem. Tudom, hogy ez most elég rossz érzés a számodra, de legalább ki tudod kapcsolni az életedből az ilyen embereket, és nem pazarolsz rájuk időt és energiát.
2018. okt. 28. 16:27
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer mondtam egy srácnak, hogy most sajnos nem tudunk találkozni. Nem írt vissza.

Két év múlva írt, hogy és, most?

:D

2018. okt. 28. 16:28
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
jobb később mint soha :)
2018. okt. 28. 16:29
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

Internetes társkeresők közt mind két nemben bőven van ilyen.

Volt egy lány,aki öngyilkoskodott,de at unokatestvére írt nekem az ő fb profiljából. :)

Sokan több vasat tartanak a tűzben elfelejtik kinek mit hazudnak,ígérnek.

A gazdag lány eljátszása is szokás. Kép a kovácsoltvas kerítésről,luxusan berendezett konyháról...Szerintem élvezik,hogy más életet előadnak.

2018. okt. 28. 16:37
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

#6 lol

32/f

2018. okt. 28. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Miért? Szerintem bármi előfordulhat, még az is hogy valami okból kifolyólag tényleg nem volt internete. Ettől még nem biztos, hogy hülyének néz. Nekem is volt, olyan hogy egy hónapig nem volt netem és totál elszakadtam valakitől, mert csak ott tudtam vele beszélni máshol nem.

Na persze ha volt más kapcsolattartás a kezében, akkor ez nem éppen állja meg a helyét, hogy nem volt internetelérés és azért nem keresett.

Ha már itt tartunk ezt a kérdést meg is lehetne fordítani. Mert ha valakiket nem kell "félteni", azok inkább a nők véleményem szerint.

2018. okt. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!