Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csávó totál hülyének néz? Miért gondolja a legtöbb férfi, hogy a nők hülyék?
Jajj egy nő ismerősöm az egyetemen mesélte, hogy mikor a csávó nem adott életjelet magáról és rákérdezett az okra, a hapsi azt hozta fel mentségére, hogy pörköltet főztek a haverokkal :D
32/f
Egyszer mondtam egy srácnak, hogy most sajnos nem tudunk találkozni. Nem írt vissza.
Két év múlva írt, hogy és, most?
:D
Internetes társkeresők közt mind két nemben bőven van ilyen.
Volt egy lány,aki öngyilkoskodott,de at unokatestvére írt nekem az ő fb profiljából. :)
Sokan több vasat tartanak a tűzben elfelejtik kinek mit hazudnak,ígérnek.
A gazdag lány eljátszása is szokás. Kép a kovácsoltvas kerítésről,luxusan berendezett konyháról...Szerintem élvezik,hogy más életet előadnak.
Miért? Szerintem bármi előfordulhat, még az is hogy valami okból kifolyólag tényleg nem volt internete. Ettől még nem biztos, hogy hülyének néz. Nekem is volt, olyan hogy egy hónapig nem volt netem és totál elszakadtam valakitől, mert csak ott tudtam vele beszélni máshol nem.
Na persze ha volt más kapcsolattartás a kezében, akkor ez nem éppen állja meg a helyét, hogy nem volt internetelérés és azért nem keresett.
Ha már itt tartunk ezt a kérdést meg is lehetne fordítani. Mert ha valakiket nem kell "félteni", azok inkább a nők véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!