Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném az orvosomat megkérd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DuplaBaliBomba kérdése:

Szeretném az orvosomat megkérdezni találkozhatnánk-e privátban, de nem merem. Lehet hülyének nézne, nekem viszont nagyon bejön bár egy idős családos férfi, unokái is vannak, én pedig csak 17 vagyok. Mit tegyek, úgy érzem szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Már 12 éves korom óta érzem, hogy a jelenlétében elakad a lélegzetem, szaporán ver a szívem, és elkapom a tekintetemet amikor rám néz!
2012. jún. 22. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagypapa komplexus?
2012. jún. 22. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
gerontofil
2012. jún. 22. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
vagy csak félsz a dokitól :D kiskoromban nagyon féltem a fogorvostól xD
2012. jún. 22. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Véletlenül" önts rá egy adag hüvelykrémet a farkára,aztán mondd meg neki,hogy ennek mindenképpen a szervezetedbe kell kerülni,különben meghalsz..csak 1 mód lesz bejuttatni:)
2012. jún. 22. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok öregebb férfi mondana nemet egy ilyen fiatal lánynak, főleg, ha nem is csúnya.

Simán összejöhet veled, nem számít semmit, hogy orvos, az orvosok amúgy is a nővérkéket, meg a beosztottaikat szokták lefektetni főleg fiatalabb korban vagy medikusként.

Teljesen természetes, hogy vonzódsz hozzá.

Vágj bele, semmit nem veszíthetsz.

2012. jún. 22. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Neked, mint betegnek jogod van hozzá, hogy vizsgálat alatt csak a kezelőorvos legyen jelen.

Tehát kiküldheted az asszisztenst.

Aztán nagy levegő!

2012. jún. 22. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
ki ő? a nőgyógyászod? milyen doki amúgy? lehet ha nőgyógyász már megszokta az efféle dolgokat:)
2012. jún. 22. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hány éves a kedves doktor úr?
2012. jún. 22. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

Jézusom csajszi, te beteg vagy, fordulj orvoshoz.. Mármint, egy NŐI orvoshoz, hogu nehogy abba is beleszeress. De most komolyan, kezeltetni kéne magad. Mi lehet vonzó egy olyan vénemberben??? Fujj... :SSS

18/L

2012. nov. 3. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!