Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lenne esélyem a srácnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem a srácnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác a buszról, aki nagyon tetszik. Csak annyi a gáz, hogy, mint kiderült van bnője, akivel 2 és fél éve együtt vannak + 3 évvel idősebb tőlem. Viszont én soha nem láttam még a bnőjével, a buszon is mindig egyedül ül. Úgyhogy szerintem nem is szeretik egymást a bnőjével, mindig olyan komolyan ül a buszon, soha nem mosolyog, csak hallgatja a zanét és nézelődik. 1x rámosolyogtam, de ő nem reagált vissza, hanem gyorsan elfordult. :S :(

Lenne nála esélyem a leírtak alapján? Vagy inkább hozzá se szóljak? Hogy tudnék közelebb férkőzni hozzá? Segítsetek légyszi!

17/L

2010. jún. 24. 15:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem az, csak olyan morcin meg komolyan ül ott egymagában, mint ha nem lenne boldog vagy ilyesmi.
2010. jún. 24. 15:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is úgy ülök..és nem is vagyok boldog.

amúgy meg...attól, hogy akkor épp nincs vele a barátnője, nem jelenti azt, hogy nem szeretik egymást...nem kell minden percben együtt lenni. lehet, hogy ha meg találkoznak, akkor boldog...nem tudom, hogy suliból jár e haza vagy honnan mikor látod, de biztos közrejátszik a napi stressz is....vagy talán nincs kikkel beszélgetnie hazafelé...én is így szoktam lenni és azért nézek komolyan meg morcosabban és hallgatom a zenét...

beszélj vele és kiderül minden, ez a melléülős dolog jó;)

17/F

2010. jún. 24. 15:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Reggelente szoktam látni, hazafele csak néha.
2010. jún. 24. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Rámosolyogtál, elfordult. Zenét hallgat a buszon, nézelődik. Sajnálom, de ez egyáltalán nem úgy tűnik, mintha ismerkedni szeretne. Lehet, hogy azért olyan morcos, mert olyankor nincs vele a barátnője.

15/f

2010. jún. 24. 17:19
 15/16 anonim ***** válasza:

uristen, mekora hülyeség, azért mert nem volt a barátnöje vele a buszon, nem feltétlenül nem szeretik egymást, lehet hogy a fiu pont a barátnöje házához megy azzala buszal.... és ha már több mint két éve együtt vanak akor valoszinüleg szeretik is egymást

sztem nincs esély, add fel

16L

2010. jún. 24. 17:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs.
2010. jún. 24. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!