Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkaptam a számát, mikor és mit írjak neki?
Tegnap este elmentem bulizni egyedül, mivel nem rég költöztem a környékre és gondoltam jó lenne pár embert megismerni. Ahogy egyedül iszogattam oda jött hozzám 2 lány és 1 fiú. Az egyik lány ismerős volt nekem, mint kederült tavaly egy iskolába jártunk. A másik lány a barátnője és a fiú az öccse aki éppen tegnap töltötte be a 18-at. Szóval egész éjjel beszélgettünk, táncoltunk... A lány, akivel taval egy iskolába jártam, eléggé bejön. Viszont én nem tudtam eldönteni, hogy ő is így érez-e? Reggel cseréltünk telefonszámot és öleléssel búcsúztunk. Viszont most nem tudom, hogy érdemes lenne-e ráírni... gondoltam elmondom neki, hogy én jobban megismerném őt, csak nem tudom, hogy jó ötlet-e? :D
Én 19/F Ő 19/N (2 hónappal idősebb, mint én)
A helyesírásért bocsánat, német az anyanyelvem :)
Minek a barátsága, hogyha többet nem akarna?
Ha megdöglött a kutyád, te megtartanád? Kicsit morbid de sokat használt hasonlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!