RicsiPyy kérdése:
Egy lánytól megkaptam a telefon számát de nem Magyar hanem Török és nem tudok se telefonálni se viberezni. Hogy írjam be a számát?
Figyelt kérdés
Megadta a számát de mivel török ezért teljesen más formátumu a szám. Ezt adta meg: 0542******* de ha megpróbálom felhívni akkor csak valami olyasmit mond a rendszer, hogy megváltozott a nemzetközi előhívószám stb... (T-mobilos vagyok ha lényeg). Nem tudom, hogy kéne beírni a telefonkönyvbe, hogy jó legyen a száma és tudjak viberezni vele.
A válaszokat előre is köszönöm.
2014. máj. 31. 10:32
1/1 anonim válasza:
vedd fel contacts-ba névjegyzékedbe + jellel az elején, de mit adott meg? török számot? +0090 a török nemzetközi előhívó.
próbáld meg így +00900542xxxxxx
nem lehet elrontotta vagy kamu számot adott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!