Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szinte minden csávó megijedve attól, hogy odamenjen az utcán, tömegközlekedésen vagy józanul discoban egy csajhoz és elkérje a számát, vagy facebookját?
Mert tömegközlekedésen utazni szoktam, nem csajozni, szerintem nagyon gáz lenne ott leszólítani valakit, X ember előtt. Nem is hiszem, hogy sokan vevők ilyenre, mikor legtöbben zenét hallgatnak vagy telefonoznak, olvasnak utazás közben. Fordított esetben nekem is fura lenne, ha csak úgy odajönne egy lány.
Disco az már más dolog, de ott meg általában egy gyors menetre tudsz összeszedni csajokat. :D
23/F
Hozzám bárki odajöhetne az utcán, hogy adjam már meg a számom, akármilyen jóképű lenne is, biztosan nem adnám meg, hanem elrohannék. Bkv-n úgyszintén. A távolsági busz (30 kmre lakok) az már határeset. Vonaton, buszos kiránduláson viszont már volt ismerkedés, de sose lett belőle semmi, csak beszélgetés (volt akinél örültem volna többnek)
Discoba meg nem járok, vagy ha mégis (Max évente 1x), akkor ha valaki normálisan közeledik, nem nyomul, nem tapogat, nem akar 5 perc után smárolni- se taxit hívni, hanem csak beszélgetni, na az jöhet. Hozzáteszem csak az előbbiekre volt még példa (el is küldtem őket)
Segítségképp: ha valaki akkor jönne da mikor vmt csinálok- pl könyveket nézegetek, vagy figyelem a madarakat, és elkezdene velem ezekről értelmesen beszélni, azt biztos nem kldeném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!