Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok tömegközlekedésen ismerkedni?
Egy ember jött oda hozzám tömegközlekedésről egész eddigi életemben, aztán kiderült, hogy jobban belemélyedt a scientológiába és fél a robotoktól (hogy leigáznak minket, és ezt ő teljesen komolyan gondolta). Úgyhogy gyorsan menekülőre fogtam.
Nem szoktak ismerkedni tömegközlekedésen, még ha meg is néznek, akkor sem.
Egyszer ismerkedtem metrón, minden reggel ugyanott szálltunk fel, és ugyanott szálltunk le, a lány suliba ment, én két utcával odébb a melóhelyre. Aztán mikor egyre többször mosolyogtunk össze, akkor egy reggel egyszerűen odamentem hozzá, bemutatkoztam és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült hogy már napok óta téma a barátnőinél, hogy vajon mikor szólítom le. Aztán napokon keresztül együtt mentünk, de amikor komolyabbra fordulhatott volna a dolog, közölte, hogy neki már van barátja, és hiába tetszem neki, ő vele marad...
Szóval kellően előkészítve lehet ismerkedni BMV-n is...
Tömegközlekedésen?Nem.Soha nem mennék oda. :D
Máshol simán ismerkedem,de ilyen helyen biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!