Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tömegközlekedésen, mikor sokan vannak, szoktatok úgy ismerkedni hogy szorosan hozzásimultok az alanyhoz hátulról?
ez nem ismerkedés, ez simán csak perverzió. szerintem nem sokan akarnak ténylegesen megismerkedni a nővel, akihez így hozzádörgölőznek, egyszerűen csak nekidörzsölik az álló farkukat és beleélveznek a gatyájukba. undorító dolog, de nem ismerkedési szándékkal történik szerintem.
azért, meg is nézném én ezt az ismerkedést- odasimul a pasi, érzem a bűzös lehelletét meg az erős testszagát, nyár van és nem használ dezodort (azért, jellemzően ilyen emberek simulgatnak tömegközlekedésen), és mikor érzem a péniszét a fenekemnek nyomódni, dühödten megfordulok, hogy beverjek neki egyet, és erre meg jön: "elnézést, kisasszony, annyira megbabonázott, megadná a telefonszámát?". kb így tudnám elképzelni ezt az "ismerkedést", de ez nagyon valószerűtlen és nagyon eredménytelen szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!