Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/férfiak! Utcán, vagy tömegközlekedésen milyen esetben mernétek egy lányt leszólítani?
Például milyen jelzések azok egy lány részéről, ami alapján oda mernétek lépni hozzá?
Vagy semmilyen esetben sem tennétek ilyet, mert mindig az van bennetek, hogy biztos visszautasítana?
Hát ha úgy vigyorográm mint egy nem komplett akkor inkább elnegyek,de ha egy csinos dekorativ lány mosolyog esetleg sugdalozik a barát nőjével
rollam akkor persze hogy oda megyek és meg is szolitom vagy ha ö jön oda
hozzám akkor már szinte 100% hogy
megszólitom.(bocs a helyrs irási hibák ért teloról vagyok).
Vigyoroghat akárhogy, ismeretlen nőt nem szólítok le. Soha. Többet. Még. Egyszer.
Tisztára hülyeség! Fogalmam sincs milyen ember, milyen értékrenddel, van-e valakije, stb... én pedig nem tudok csak a külsőhöz vonzódni. Eleve, a külső vonzalom nálam kevés, hogy igazán meg akarjam ismerni. 2x szólítottam le ismeretlen nőt életemben, mindkettő kudarc. Nem ismerkedek így, ha övé a világ legszebb mosolya sem!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!