Nálatok sokan utaznak tömegközlekedésen thermo bögrével?
Ugyan nem közlekedés, de amíg olyan munkahelyem volt, ahol nem volt lehetőség étel-ital felmelegítésére, ilyenben vittem teát, kávét vagy sokszor levest is. 4 órán át, tehát az ebédszünetig simán forrón tartotta ezeket.
Nekem is volt olyan, amit nehézkes volt lezárni, de olyan is, ami nagyon jól használható volt, ez típus kérdése.
Szerintem megéri :)
Külföldön élek és itt nagyon gyakori, szerintem sokkal gyakoribb mint Mo-on (mert többen ingáznak tömegközlekedéssel és nagyobb kultúrája van a reggeli tea/kávé vásárlásnak).
Nekem is volt olyan. mint amit belinkeltél, de szivárgott (olcsóboltban vettem). Egy drága biztos nem szivárog és hosszabb ideig melegen tart. Ha tényleg forrón akarod tartani a teádat, akkor minitermosz kell, de az más kategória.
Nekem ilyenem van [link]
a hőtartása nem az igazi, de még sosem öntöttem magam nyakon kávéval, míg a sima papírpohárral igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!