Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sokan vannak akik rajtam...

Sokan vannak akik rajtam kívül kóla függők?

Figyelt kérdés

#ital #kóla.függőség
2014. júl. 26. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Valószínű sokan szeretik a kólát. Az unokaöcsém is szerette, ezért túlzásba vitte. Viszont elromlottak neki a fogai a sok kólától. Mert a kóla akár vízkőoldónak is jó.
2014. júl. 26. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Így igyad!

3., Öli-e a csontokat, fogakat?

Ez köztudott, de megvizsgáltuk. A foszforsav a szervezetet erősen savasítja. Az újabb kutatások kimutatták, hogy a legtöbb betegség okozója az elsavasodott szervezet. A savas szervezet ellenálló képessége gyenge, és számtalan betegség forrása. E mellett közvetlenül éri a fogat és marja, öli.

Kipróbáltuk!

Egy pohár colába tettünk egy viszonylag egészséges, de kihúzott emberi fogat. (köszönet Dr. Nagy Huba fogorvos barátomnak). A 2. napon már csak egy kis kupac maszat volt a pohár alján, a 3. napon belül a fog teljesen eltűnt belőle, a cola elemésztette. Ugyanígy tesz a csontrendszerrel is. Kimutatások szerint a mai hat éves gyermekek között is tapasztalható kezdődő csontritkulás (Magyar Orvos Kamara belső közleménye 1999)

Mire jó akkor a kóla?

A cola emberi fogyasztásra nem, viszont sok minden egyébre igen hasznos, pl:

Vízkő eltávolítására, wc-ről, kádról, mosdókagylóról, edényekről stb.

Kipróbáltuk! Valóban oldja, működik!

Rozsdafolt feloldására, rozsda lemaratására tárgyakról

Kipróbáltuk! Valóban oldja, ez is működik!

Vér, vérfoltok eltávolítására betonról, úttestről (balesetek után a rendőrség is ezzel tisztítja meg az utat)

2014. júl. 26. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az vagyok, csak coca-colat szeretem. De mellette még iszom gyümölcslevet, vizet, teát tejet is.
2014. júl. 26. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor váltam függővé amikor ingyen kaptam a kólát.
2014. júl. 26. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
A testvérem csak kizárólag azt issza.Nem iszik még vizet sem.Ha elfogy a kóla mindenképp elküld vagy ő maga vásáról,mert tényleg csak azt issza.Fogai nagyon lyukasak,sok térd műtétei voltak,iszonyat sovány stb.Valószínű,hogy 25 évesen már nem lesznek fogai.Csontritkulása is lehet,de nem érdekli.Hiába olvassa,hallja,látja a káros hatásait és hiába szzenved tőle nem érdekli.Csakazért is issza.Ráadásúl lány és jobban tönkre teszi a csontjait.
2014. júl. 26. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
És amikor ingyen volt, ihattam volna 3 másik üdítőt is, de 80%-ban kólát ittam.
2014. júl. 26. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
szeretem nagyon a szexet azt hiszem függö vagyok. ha bekaszliznának egy 4-5 évre mi lenne velem, falramásznák?
2014. júl. 27. 01:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is nagyon szeretem a kólát!
2014. júl. 27. 09:53
 9/9 anonim válasza:
coca cola függő vagyok, de ha ennyi bajt csinálna amennyi hülyeséget leírtatok, már nem gyártanának
2015. máj. 20. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!