Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől van az hogy eszek, és a...

Mitől van az hogy eszek, és a hasam szétpukkad de a gyomrom korog, pedig eszek eleget! átfolyik rajtam?

Figyelt kérdés

de tényleg.most is megettem 2tányér kaját,a hasam mint a póké a gyomrom üres.nem kívánok semmit de még tudnék enni.egészsges cuccokat eszek,rozskenyér no cukor mert apám cukorbeteg.

mintha nem is ettem volna olyan.köszi Sanyi

2014. jan. 25. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Az nem korog, hanem emészt.
2014. jan. 25. 15:28
 2/5 A kérdező kommentje:
de mondom hogy korog,kong az ürességtől és éhes is vagyok
2014. jan. 25. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Van egy bizonyos kor, amikor a srácok nem tudnak annyit enni, hogy tele érezzék magukat. Az én fiam /igaz már 38 /, de olyan l3-l6-éves korig legalább háromszor ebédelt. Még mosogattam, de már vitte a maradékos tálcán a tv elé. Egyébként tökéletesen arányos alakja van, nem hizott el. Ugyhogy egyél, ha éhes vagy.
2014. jan. 25. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:

33 vagyok,de azért köszi.én is ennék egyfolytában dehát azt meg nem lehet,akkor tényleg csak ennék-fetrengenék megint ennék

és ez van egész nap hetek óta

eszek,elvagyok újra éhes vagyok.és sokszor van ez h hiába eszek,korog tovább a gyomrom.

arrol nem is beszélve h a tegnap esti uborka ma már reggel a székletbe köszönt vissz

2014. jan. 25. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:
egyél húst
2014. jan. 27. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!