A kávéfőzők alumínium szűrője, amin átfolyik a kávé, abból a kávé nem old ki káros anyagot?
Kérlek olyan írjon, aki tudja is, és nem azt írjátok, hogy akkor ne kávézzak, vagy igyak instantot... én soha nem kávéztam és nem is tervezem, egyszerűen csak érdekel.
Szóval a csersav miatt gondolom, mert ugye alumínium tálba sem szabad rakni semmi savasat.
Fémeket csak bizonyos erősségű sav old, a csersav nem az!Aki húsz éve főz kávét a szűrője nem lett vékonyabb egy csöppet se!
Vegyész
Szerintem sem okoz bajt az alumínium szűrő, de az előző válasz furán érvel. Ezer más anyagból csinálnak tea- meg miegymás szűrőt, amiből viszont sok nyalánkságot kioldhat a forró víz. Mindegy, valamiben meg kell halni.
> Aki húsz éve főz kávét a szűrője nem lett vékonyabb
Mutass nekem egy kávéfőzőt, ami húsz évet kibír, beleszámítva a használójának a szórakozottságát is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!