Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hiába eszek átfolyik rajtam a...

Hiába eszek átfolyik rajtam a kaja, mi ez?

Figyelt kérdés
eddig nem zavart de mostmár igen.olyan mintha átfolyna rajtam amit eszek.mitől lehet ez?nem eszek ch-t se cukrot 2napja kenyeret se, nagyon odafigyelek a táplálkozásomra.
2014. jan. 23. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tejérzékeny rokonaimnál látom azt, hogy ahogy felkelnek az asztaltól már szaladnak, ha az étel valamelyik összetevőjében volt tej. Más tünetük nincs, csak a folyamatos hasmenés.

Próbáld ki, hátha téged is az étel hajt meg.

2014. jan. 23. 13:17
 2/4 A kérdező kommentje:
hát az nem kizárt..én is eszek és utána wc.bár nem mindenben van laktóz...lehet lisztérzékenység...és durva mert minden átfolyik rajtam csak zabálok folyton...lisztérzékenységre is gondolok.ezért hagytam el a kenyeret is.már pár hete ez van eddig nem zavart d emostmár egyre roszabb.
2014. jan. 23. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szedtél antibiotikumot? Nekem az nyírta ki a belem, ugyan így voltam. Egyébként irány az orvos, kiszáradhatsz.
2014. jan. 23. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Te tüneteid nagyon szereteágazóak betegség szempontjából. Lehet egy akut vastagbélgyulladás laktózérzékenység miatt, vagy egy kezdeti Crohn betegség(irritábilis bélszindróma), öregek rettegett kórházi fertőzése E.Coli vagy egy enyhe vírusfertőzés pl Rota.

E.Coliról tudnék mesélni mert ismerősöket már betegített meg. Belgyógyászati műtéten kapta el(az öregek szinte mindig megelkapják). -20kg mínuszt fogytak és már pelenkázni kellett őket. Addig tünetmentesek ameddig van antibiotikum, végső megoldás az volt, hogy leradírozták a beleit beleértve a jótékony bélflórákat is, egy folyadékkal. Utolsó megoldás amúgy hogy gyereked székletét beöntéssel beléd viszik és a bél rendbe jön.

Crohn beteg ismerős havonta jár vastagbéltükrözésre. Neked is elkéne 1, ha nem marad abba.

2014. jan. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!