Hogyan lehet eltünteni egy herpeszt? Ma kijött rajtam egy herpesz, már minden csoda módszert be vettettem annak érdekében hogy el tűnjön de még mindig ott van sajnos :/és pénteken meg mennék Kárpátia koncertre, és szeretném hogy addigra el tűnjön
Van rá herpeszkenőcs
Vegyél a gyógyszertárban
Nem tudom, elmúlt-e a herpeszed vagy javult-e. Én jegelésről olvastam, hogy jót tesz. tehát nyomj rá egy jégkockát, amit egy zsepivel vagy egy törlőkendővel tartasz, mert a kezed melegétől hamarabb elolvad. Nekem pont tegnap jött ki.
Nem jegeltem, de szoktam. Most az almaecetet próbálom ki, azt olvastam ról, hogy hatékony lehet. Nekem a bolti kenőcsök, zovirax, tev...stb nem használ soha! Tapasz sem. Szóval maradok a házi dolgoknál, mert az olcsóbb...almaecetet úgy is veszünk és nem kell belőle csak egy csepp, amit egy vattára (én fülpiszkára) teszel és azt 1-2 percig odanyomod a szádra, ahol a herpesz van. Én pont most próbálom. Elvileg szárít (szóval ajkad azon részére, amin nincs, oda ne kenj belőle és tegyél oda ajakírt biztos, ami biztos és igyál sok folyadékot és C vitamin +Cink :). Naponta 2x kell csinálni 2 napig. Attól függ hogy áll a herpeszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!