Sokan miért nem szeretik a zabkását?
Életemben először ma csináltam zabkását:D
Ez alapján:
Annyit változtattam, hogy kihagytam az almát/kristályc./fahéjat
és két édesítőbogyót tettem bele, meg 1 kiskanál mézet
Valami isteni finom lett! El sem hittem hogy tényleg ilyen jó lett:D
Akik nem szeretik azok miért nem? Talán rosszul készítik?
Ízlésen hülyeség vitatkozni. Gondolom van olyan étel, amit te sem eszel meg szívesen.
De ha nagyon tudni akarod, nekem speciel az állagától van hányingerem.
Ismered a magyar hozzaallast, ha valami egeszseges, az 'biztosan nyulkaja/fureszpor/nem is lehet finom, ezert sokan meg sem kostoljak.
Szemely szerint a zabkasat nem szeretem (en kostoltam!:)), de a tejbezabit, a zabpelyhes-almas kokuszgolyot, illetve a sima zabpelyhet mandulaval, dioval es mogyoroval keverve natur joghurtban nagyon gyakran keszitem!
Sutemenyeket pedig zabpehelyliszttel, vagy zabkorpaval keszitek csak!
A recepted jol hangzik, de nyirfacukrot hasznalj vagy steviat es a fahej-almat se hagyd ki, azok full dietasak, kulonosen a fahej hatasa miatt!
Mert sokan kóstolás nélkül mondják rá, hogy nem szeretik. Párom is mondta, hogy nem szereti, pedig nem kóstolta.
Aztán csináltam magamnak, megkóstolta, és annyira ízlett neki, hogy kellett csináljak még egy adagot.
Persze hogy tudom, hogy ízlés kérdése :D
A kérdés nem is arra irányul hogy hogy lehet nem szeretni, hanem hogy aki nem szereti az miért nem?(ahogy írták is páran)
én pl. a paradicsomot nyersen/magában nem bírom megenni, undorítónak tartom, pedig kóstoltam :D
#4-es Szerintem holnap kipróbálom mindenképp almával/fahéjjal
És megkérdezhetem, hogy te "egészséges és finom":D recepteket honnan nézel? Főleg süteményreceptek érdekelnének:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!