Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szinte minden csávó megijedve attól, hogy odamenjen az utcán, tömegközlekedésen vagy józanul discoban egy csajhoz és elkérje a számát, vagy facebookját?
"Rondaként szórakozó helyen pl. disco teljesen felesleges még nő közelébe is menni. Sőt, ha esze van az embernek eleve a disco közelébe nem megy.Minek? Nézni, hogy másnak szinte alanyi jogon jár a nő, csak mert jóképűnek született. "
Mintha nem lenne eleg ronda meg dagadt csaj, akik a hohernak sem kellenek, na azok valok neked, baratom, csak ugye te is szepsegkiralynore vagynal, ne csodalkozz, hogy egyedul vagy. :D
Azért mert totál értelmetlen, az utcán az ember nem nézelődni van, hanem közlekedik, megy valahova, tömegközlekedés (BKV) szintén. Ha nő lennék, engem biztosan zavarna, ha mennék pl. dolgozni és ketten az utcán, hárman meg a 10 perces metróút alatt szeretnék elkérni a számom.
Távolsági közlekedés más, hosszabb buszúton/vonaton simán lehet kezdeményezni, szerintem ott a lányok is örülnek, hogy nem kell unatkozniuk, hanem van kivel beszélgetni.
"Ez s lejjebb adni az igényeinket sem úgy megy, hogy na most akkor hírtelen megváltoztatom az ízlésem. Ha valaki nem tetszik,akkor nem tetszik."
Persze, hogy nem ugy meg, tudom en jol. Csak ha magadon nem tudsz javitani, muszaj elfogadnod, hogy irrealis megkapnod az ahitott csajokat, es erdemes "szerenyebb" adottsagu lanyokban keresni ertekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!