Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találok olyan lányt, aki ezt a randisorozatot végigcsinálja velem?

Figyelt kérdés

1. Első alkalommal alkalommal sétálunk egyet a Gellért-hegyen, majd felmegyünk a citadellához megnézni a világ legnagyobb sörnyitóját.

2. Második alkalommal találkozunk a Moszkva térnél, felmegyünk a Kissvábhegyre és ott piknikezünk.

3. Harmadik alkalommal a Normafához megyünk és ott kirándulunk egy nagyot.

4. Negyedik alkalommal elmegyünk egy tetszőlegesen kiválasztott vidéki városba Bp. 60km-es körzetén belül és azt nézzük meg 1 napon belül.

5. Ötödik alkalommal elmegyünk a balatoni nyaralóba vagy a kaposvári házunkba és már ott is alszunk, akár több napot is.

6. Hatodik alkalommal elmegyünk a Mátrába, kibérelünk egy házat Parádsasváron és ott elvagyunk egy pár napig.

7. Hetedik alkalommal pedig elutazunk egy tetszőlegesen kiválasztott külföldi országba/városba akár egy hétre.

2018. szept. 22. 11:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem értem a kérdésed. Ezeket akárki örömmel végig csinálja, ha szívesen van veled és az ő ötleteit is figyelembe veszed. Csak valószínűleg nem az ötödik alkalommal alszik veled egy nyaralóban és a hetediken megy veled külföldre, hanem majd a tizenhetediken.
2018. szept. 22. 16:43
 22/23 anonim ***** válasza:

Absztinens vagyok, nem érdekel a sörnyitó :D

5. alkalomtól kicsit korai lenne a többi.

Egyébként nekem semmi gondom nincs a listákkal. Lehet, hogy egyesek szeretik azt, hogy "te, ugorjunk már le gyorsan New Yorkba most azonnal, amint megvettük a jegyet", de én szeretek előre készülni. Mondjuk túracipőt veszek fel és nem tűsarkút. Meg a táskámat is úgy pakolom össze, úgy öltözöm fel.

Ez még nem az a szint, hogy pontos időbeosztást írt volna (8-9 óráig xy dolog, utána ez, ki ne csússzunk az időkeretből!), hanem az a lazán. Ha látsz valami érdekeset/jó étkezdét/majálisba csöppentek bele/stb, akkor el lehet menni arra, nehogy már valaki arra panaszkodjon, hogy pár sorral elveszett minden spontanitás.

2018. szept. 22. 17:16
 23/23 anonim ***** válasza:

Számomra ez nem randisorozat. A második-harmadik alkalommal már én is azt várnám, hogy az én ötleteim is aktívan meghallgattassanak. Az ismerkedés pedig nekem leginkább a másikról szól, nem a programokról, több napra akkor utaznék el, ha már együtt vagyunk. Inkább minden lépést mondjuk 5-10-szer lejátszanék, utána jöhetne a következő.

Egyébként a barátommal körülbelül pont ezeken a lépéseken mentünk át (az első 3 pont kaliberében hasonló volt), csak úgy kb 2-3 év alatt, és már párkapcsolatban.

2018. szept. 22. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!