Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok olyan lányt, aki ezt a randisorozatot végigcsinálja velem?
1. Első alkalommal alkalommal sétálunk egyet a Gellért-hegyen, majd felmegyünk a citadellához megnézni a világ legnagyobb sörnyitóját.
2. Második alkalommal találkozunk a Moszkva térnél, felmegyünk a Kissvábhegyre és ott piknikezünk.
3. Harmadik alkalommal a Normafához megyünk és ott kirándulunk egy nagyot.
4. Negyedik alkalommal elmegyünk egy tetszőlegesen kiválasztott vidéki városba Bp. 60km-es körzetén belül és azt nézzük meg 1 napon belül.
5. Ötödik alkalommal elmegyünk a balatoni nyaralóba vagy a kaposvári házunkba és már ott is alszunk, akár több napot is.
6. Hatodik alkalommal elmegyünk a Mátrába, kibérelünk egy házat Parádsasváron és ott elvagyunk egy pár napig.
7. Hetedik alkalommal pedig elutazunk egy tetszőlegesen kiválasztott külföldi országba/városba akár egy hétre.
Kérdező, gondolom, megindultak a privi hegyek. Más céllal miért írtad volna ezt így ki?
A személyiséged varázsa netán kevés, hogy felszedj egy lányt?
" Nekem ez az egész egy kicsit hajaz a "Pretty woman"-re. Jössz te a nagy gazdag és sármos férfi, aki felkarolja és elkápráztatja a kis énekes madarat... :D"
Igen. És tegyük hozzá, hogy mivel mindez a gyk-n van, esélyes, hogy a kérdező álmodja ezt az egészet. És a 8. pont: Belelóg a bilibe a keze, és felébred.
Ezek tök átlagos programok, nem értem, ettől miért lennék én a "nagy gazdag férfi".
Nem célom senkit felkarolni, vagy elkápráztatni. Csak egy lányt keresek, akivel egy hullámhosszon vagyunk. Magamat nem hagytam ki, hiszen ott leszek az első perctől kezdve, a programok alatt megismerjük egymást és ha netán nem vagyunk szimpatikusak egymásnak, akkor úgysem fogunk 2-3 találkozónál tovább jutni. Egyébként ezeket a programokat meg lehet csinálni 1-2 hónapon belül, közben pedig neten tudnánk tartani a kapcsolatot.
De nem elég az, ha valaki szeret kirándulni? Miért kell ánuszt szorítva így lelistázni, besorszámozni?
Ezek jó programok, de nem idegen fazonnal. Nem megyek erdőbe idegennel, ötödik randin nem megyek a házába, hatodikon nem fizetek házbérlést (és neki sem hagyom, hogy fizesse az egészet, mert cserébe nem szopok), hetediken meg nem megyek külföldre.
De én nem feltétlen mondanám el előre, hogy ezek a programok. Ebbe semmi görcsös nincs, ez csak egy programterv, nyilván ha valakivel nem passzolunk egymáshoz,azzal úgysem fogunk sokáig eljutni.
Nem kérek amúgy privátokat, nem ezen az oldalon tervezk ismerkedni. Csak kíváncsi vagyok, ki mit szól hozzá.
Én először leveleznék, telefonálnék, személyesen találkoznék hogy megismerjem és kiderüljön van-e közös hullámhossz. Ha van, akkor tökmindegy milyen programokon veszünk részt(normális keretek között legyenek), a lényeg hogy továbbra is közelítsünk a másik irányába.
Ezzel a napirendi pontokkal nem leszel semmivel sem határozottabb vagy kívánatosabb...sőt.
#19 Dehogyis!
Ha neki van egyéb jó ötlete, én azt is szívesen fogadom.
Simán közbe lehet ékelni bármit.
Amit leírtam az csak az én programtervem, nincs kőbe vésve, hogy csak ebben a sorrendben és ezeken a programokon találkozhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!