Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találok olyan lányt, aki ezt a randisorozatot végigcsinálja velem?

Figyelt kérdés

1. Első alkalommal alkalommal sétálunk egyet a Gellért-hegyen, majd felmegyünk a citadellához megnézni a világ legnagyobb sörnyitóját.

2. Második alkalommal találkozunk a Moszkva térnél, felmegyünk a Kissvábhegyre és ott piknikezünk.

3. Harmadik alkalommal a Normafához megyünk és ott kirándulunk egy nagyot.

4. Negyedik alkalommal elmegyünk egy tetszőlegesen kiválasztott vidéki városba Bp. 60km-es körzetén belül és azt nézzük meg 1 napon belül.

5. Ötödik alkalommal elmegyünk a balatoni nyaralóba vagy a kaposvári házunkba és már ott is alszunk, akár több napot is.

6. Hatodik alkalommal elmegyünk a Mátrába, kibérelünk egy házat Parádsasváron és ott elvagyunk egy pár napig.

7. Hetedik alkalommal pedig elutazunk egy tetszőlegesen kiválasztott külföldi országba/városba akár egy hétre.

2018. szept. 22. 11:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Kezdjük a 7. ponttal.
2018. szept. 22. 11:14
 2/23 Bétó apó ***** válasza:
81%
Ha kitartóan keresel, akkor biztos...
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Visszafelől kezd.
 4/23 A kérdező kommentje:
Rögtön csak úgy kapásból senkit nem fogok külföldre vinni. Olyan lányt keresek, aki hozzám hasonlóan szeret a természetben mászkálni. Nekem az ősz a kedvenc évszakom, ilyenkor bárhova szívesen megyek.
2018. szept. 22. 11:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva biztosan van. Hajrá!
2018. szept. 22. 11:20
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha fizetsz mindent biztos találsz ilyet
2018. szept. 22. 11:38
 7/23 A kérdező kommentje:
Ezek nem kifejezetten költséges programok, nem hinném, hogy bárkinek gondot jelentene, ha meg saját ingatlanba megyünk, ott még a szállásért sem kell fizetni, am. manapság külföldre és tök kedvezményesen ki lehet jutni, én már fél Európát meg más kontinensek egyes országait is bejártam már és egyáltalán nem került sokba.
2018. szept. 22. 11:43
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom nincsen a programokkal, sőt, szerintem tök jó, hogy érdekesek, mozgalmasak és aktívak, tehát nem ez a tipikus beülünk valahová egy kávéra féle randi. Viszont nekem az 5. alkalom az még túl korai lenne ahhoz, hogy elutazzak és együtt aludjak valakivel, főleg több napra. Nekem ahhoz több idő kell, jobban meg kell ismernem a másikat.
2018. szept. 22. 11:44
 9/23 A kérdező kommentje:
Az 5. alkalmon részemről lehetne külön szobában is aludni, ha olyan a lány, hogy neki ez még korai.
2018. szept. 22. 11:46
 10/23 anonim ***** válasza:
78%

A lényeget kihagytad belőle: MAGADAT.

Itt nem az a lényeg miket találsz ki, hanem hogy te és a nő hogyan álltok egymáshoz. Amúgy vannak lányok, akik 5Ft-ért megvehetők, vannak akiket egy milliós külföldi úttal sem tudnál elkápráztatni, ha nem vagy szimpatikus. Így a kérdésed is képlékeny.

Ebben az életben mindenre van esély, és visszafelé is.

Azt nem írtad, hogy az alkalmak között mennyi idő telik el, és akkor mi történik. Nekem ez az egész egy kicsit hajaz a "Pretty woman"-re. Jössz te a nagy gazdag és sármos férfi, aki felkarolja és elkápráztatja a kis énekes madarat... :D

2018. szept. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!