Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kegyetlen egy kicsit így lerázni valakit?
Először is, 18 évesek vagyunk. Jól ment a randi, vagyis én igy éreztem. A csók is megvolt. Aztán a végén megkérdeztem, hogy szeretne-e még találkozni. Egyből rávágta, hogy igen. Ekkor megnyugodtam. És úgy 20-30 másodpercre rá mondta, hogy: de inkább csak barátokként. Hát eléggé összeomlott bennem úgy minden. A vicces még az, hogy 10 percel előtte mondta nekem, hogy szeret.
Miért kell ilyeneket mondani, meg úgy viselkedni mintha jól érezné magát, ha utána úgyis lekoptat?
1: csak önbizalom forrásként szolgáltál neki, csak szórakozott veled.
2: van valaki más a képben, egyszerre több emberrel kavar, randizik.
3: szarul csókolsz és kiábrándult.
4: válassz!!!
18 évesen sok csaj csak szórakozik, övék a világ, mert minden férfi 18-50 között őket hajtja. Ez az élet része, menni kell tovább előre.
Az én legdurvább elutasításom, amit kaptam még fiatalon ez volt: "Undorodom a gondolattól, hogy veled legyek." - Na szerinted van rosszabb annál, ami most veled történt?
Randiztatok es te el is hitted h szeret? V ezt nem ertem. Ok jol ereztetek magatok es volt csok de megsem jottel be neki ugy. Sztm nem volt bunko...kegyetlen meg plane nem. Ne viccelj.
Az a baj h beleelted magad.
Ne vedd magadra, csak szórakozik veled. Esetleg nem tudja, hogy mit akar vagy más is van a képben.
A lényeg, hogy ne erőltesd és a barátosdit is hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!