Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik lerázni egy pasit?
A lerázni csúnya szó erre, igazából nem is viselkedtem úgy vele, mintha akarnék tőle többet a barátságnál, de úgy veszem észre, hogy ő nagyon is többet akarna. Ez leginkább akkor zavar, mikor facebookon folyton írogat. Nem szeretnék vele ennyit beszélni, mert én csak egy barátnak tartom, elég lenne, ha heti egyszer beszélnénk, ez csúnyán hangzik, de: nem szeretném rá "pazarolni" az időmet, azért vagyok fent facebookon - mikor fent vagyok, mert azért nem olyan sokat -, hogy azzal a fiúval beszéljek, akitől szeretnék is valamit.
Hogy vezessem rá a srácot, hogy ő csak egy haver nekem, nem akarok tőle többet? Nem szeretném megbántani.
21/L
Néha nekem is van ilyen problémám. Mostanában kicsit jobb a helyzet, a fiúk kb. 80%-a nem kezd ki veled, ha tudja, hogy van barátod.
Amíg nem volt, és ezt éreztem, akkor egy alkalmas pillanatban elkezdtem neki áradozni egy fiúról, és persze a legnagyobb titokban beavattam abba, hogy tetszik és remélem, hogy lesz valami, esetleg kikértem a véleményét. (Jobban belegondolva most is ezt csinálom, csak most nem kell kitalálnom hozzá fiút, ott a barátom. Egyszerűen csak megkérdezem, hogy mit gondol a haverom mit kéne neki ajándékba adni, a hónapfordulónkra). Ha nem akarsz neveket mondani, akkor csak kérj tőle pasizós tanácsot, mert valaki nagyon tetszik, de nem beszéltek sokat, és azt is csak face-n.
Amúgy meg én általában láthatatlan vagyok facebookon, pont azért, hogy ne írjon rám 10-15 ember, akikkel nem akarok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!