Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan 'illik' egy nőnek kezdeményezni az internet világában?
Nekem pl. szörnyen imponál, ha a nő ír rám, hogy tetszek neki, és szeretne megismerni. Kár hogy ilyen nemigen volt, de akkor is imponáló :))))
Egyébként meg nagyon fontos a közös téma. Legyen valami, amiben mindketten otthon vagytok, és összeköt benneteket - először csak egyvalami. Később még lesz más is, nem kell annyira rohanni, nem lóverseny ez.
Példa: Én nagyon szeretem a "City of Doom" nevű játékot. Tegyük fel, hogy össze akarnál jönni velem, és kilesed valahonnét, hogy szeretem ezt a játékot. Kipróbálod, neked is megtetszik valamelyest, viszont nehéz, és nem tudsz továbbjutni. Így hát fölkeresel engem azzal az ürüggyel, hogy a City of Doom klassz játék,de neked túl nehéz, segítsen. Segítek is. Végigcsinálod, titta heppi vagy, és megköszönöd nekem, hogy segítettem. Aztán futólag érdeklődsz, van-e még hasonló jó játékom. Igen, van. Innentől fogva pedig már megvan az összhang, a közös téma, és még akármi is lehet a dologból.
azzal kapcsolatban amikről ír,kérdezel valamit.
ha nem tökkel ütött,akkor egyértelműen le fogja venni ennyiből,hogy az érdeklődés jelző befigyelt.
Én a helyedben először enyhével kezdeném, nem lerohannám, egy "évek óta tetszel" szintű dumával...
szerintem nyugodtan írj rá és írd le, hogy régebben olvastad a hotdogon az írásait, és nagyon szimpatikusnak találod...fontos, hogy úgy ne fogalmazz, mint egy megszállott :D és innen haladhat a beszélgetés...
de ez csak egy tanács :)
23F
szia
nem tudom, hogy emlékszel-e rám, a hotdog.hu-n voltunk ismerősök
múltkor rátévedtem az oldalra, és meg kell jegyeznem nagyon tetszettek az írásaid :)
nem baj ha bejelöllek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!