Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne vegye észre? (bőv. Lent)
Lassan 18 leszek, mások szerint csinos, aranyos, mosolygós lány, de még nem volt barátom és még nem is csókolóztam, tudom ez az én hibám, mert nagyon válogatós vagyok és nem is nagyon járok szórakozni, de most találtam valakit, akiért oda vagyok. Ő egy igazi nagyvárosi, bulizós pasi(24). Szombaton lesz az első randink, de sztem meg sem fordult a fejében, hogy nekem még nem volt senkim és sztem hátrány lenne, ha megtudná, szóval nem szeretném, hogy kiderüljön, egy csókból úgy is lejön neki minden...
Mit csináljak és hogyan, hogy ne vegyen észre semmit?
Nekem kell ez pasi és nem akarom elcseszni! Lényszi segítsete!! Előre is köszi!!!
Szerintem ne görcsölj azon, hogy mi lesz vagy nem, add önmagad és ilyen témákat inkább kerüld vele, mint a volt kapcsolat vagy ilyen irányúakat, ha eljön az első csók akkor se izgulj, megtörténik és ahogy alakul majd, ha meg nem kérdezi meg a csók után, hogy volt e már barátod előtte akkor ne is feszegesd a témát, mert nem jött neki ez le a csókból akkor, ha viszont megkérdez akkor szerintem nyugodtan elmondhatod, nem lesz belőle semmi zűr szerintem.:)
Sok sikert neked a sráchoz.
18/F
Semmit sem kell tenned, úgyis látni fogja.
Majd szépen bogarat beszél a füledbe, füt fát igér, megdug, aztán itt fogsz sírni, hogy milyen szemetek a férfiak. Gondolom, a válogatósság, és a "nagyvárosi, bulizós" pasi, gondolom kiteszik valami lúzer fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!