Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy ne vegye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne vegye észre? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Lassan 18 leszek, mások szerint csinos, aranyos, mosolygós lány, de még nem volt barátom és még nem is csókolóztam, tudom ez az én hibám, mert nagyon válogatós vagyok és nem is nagyon járok szórakozni, de most találtam valakit, akiért oda vagyok. Ő egy igazi nagyvárosi, bulizós pasi(24). Szombaton lesz az első randink, de sztem meg sem fordult a fejében, hogy nekem még nem volt senkim és sztem hátrány lenne, ha megtudná, szóval nem szeretném, hogy kiderüljön, egy csókból úgy is lejön neki minden...

Mit csináljak és hogyan, hogy ne vegyen észre semmit?

Nekem kell ez pasi és nem akarom elcseszni! Lényszi segítsete!! Előre is köszi!!!

2010. jún. 21. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Dugasd meg magad
2010. jún. 21. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
tipikus "szép vagyok, de még sose volt pasim" kérdés
2010. jún. 21. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Egyszerűen ne mondd el neki. Majd ha a pusz-pusz szinten tartotok, akkor mondd el. Ha nem fogadja el, akkor nem is volt érdemes vele ismerkedni.
2010. jún. 21. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
normális srácnál ez nem akadály.
2010. jún. 21. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne görcsölj azon, hogy mi lesz vagy nem, add önmagad és ilyen témákat inkább kerüld vele, mint a volt kapcsolat vagy ilyen irányúakat, ha eljön az első csók akkor se izgulj, megtörténik és ahogy alakul majd, ha meg nem kérdezi meg a csók után, hogy volt e már barátod előtte akkor ne is feszegesd a témát, mert nem jött neki ez le a csókból akkor, ha viszont megkérdez akkor szerintem nyugodtan elmondhatod, nem lesz belőle semmi zűr szerintem.:)

Sok sikert neked a sráchoz.

18/F

2010. jún. 21. 19:07
 6/12 anonim válasza:
100%
szerintem se kell semmit szólnod addig amíg valóban nem történik meg az első csók... aztán szerintem elmondhatod neki, hog neked ez volt az első csókod... szerintem ezzel nincs semmi baj. Még cukinak is fog tartani... de legfőképp őszintének... ez után meg majd alakul... hajrááá =)
2010. jún. 21. 19:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fogadja el, és nem akar járni veled, küldj képet magadról, és nevet, telószámot
2010. jún. 21. 19:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van, normális srácnál nem akadály, sőt!
2010. jún. 21. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Semmit sem kell tenned, úgyis látni fogja.

Majd szépen bogarat beszél a füledbe, füt fát igér, megdug, aztán itt fogsz sírni, hogy milyen szemetek a férfiak. Gondolom, a válogatósság, és a "nagyvárosi, bulizós" pasi, gondolom kiteszik valami lúzer fogalmát.

2010. jún. 21. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért vn az, h minden lány szép mindenki szerint, de mégsincs pasija?
2010. jún. 21. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!