Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy észre vegye hogy nekem is bejön?
Van egy korombeli srác, egy suliba jártunk de ő aztán elment máshova. Most úgy adódott, hogy én ott tanultam egy évig szakmát így megint egy suliban voltunk, és elkezdett megint érdekelni, de most meg egyetemre megyünk mindketten. Ha minden jól megy ugyanabba a városban.
Én úgy gondolom, hogy én is szimpatikus lehetek neki, mert suliba is tök sokat nézett (bámult) meg a múltkor egy koncerten is eléggé nézett, meg néha összeszoktunk futni, egy szórakozóhelyen is, de ez elég ritka.
Utcán köszönünk egymásnak, fbon is ismerős.
Én félek kezdeni mert sok a közös ismerős, de ő meg nagyon félénk és még barátnője se volt, és attól tartok ő se fog.
Mit tegyek? 19 mindketten
Konkrétan a suli miatt 5 éve ismerem egyébként... de kb. fél évig jártunk együtt abba a suliba, ő utána elment máshova. szóval utána 3 és fél évig nem is láttam.
Akkor is tetszett de mivel lelépett nem foglalkoztam vele, most egy fél évig megint ugyanabba a suliba voltunk de ő érettségizett én már okj-t csináltam...szval ott is heti 1x találkoztunk kb.
Azért nem láttam minden nap.....Szerintem nem reménytelen, csak nem tudom, hogy lépjek...mert eddig nekem udvaroltak mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!