Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan flörtöljek vele úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan flörtöljek vele úgy, hogy ő ne vegye észre, hogy tetszik nekem, de arra ösztönzi, hogy udvaroljon nekem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:

a pasik nem ennyire bonyolultak... :) sztem ha csak nem volt már sok sok barátnője, és nincs képben ezekkel a kis jelzésekkel, akk ezzen nemmész semmire.. énis azt halgatom a lány ismerőseimtől, hogy "nem veszi a jeleket.." :) hát bizony a pasik konkrétak

19/F

2009. máj. 30. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném, ha rájönne, mert akkor túl sok önbizalma lesz, és semmi nem lenne belőle... csak annyit szeretnék elérni, hogy eljusson a tudatáig hogy engem akar, és ő kezdeményezzen. Erre nincs tipped?
2009. máj. 30. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:

őőő, én onnan szoktam legjobb hatásfokkal megtippelni az ilyet, ha valakit nézek és viszonylag hosszan a szemembe néz... de eljátszhatod azt is, hogy zavarbajössz mellete... igazából azt is kéne tudni hogy hány éves a pasi, mert ugye aki fiatalabb, az lehet nem veszi a lapot, vagy ugy van vele, h áá, biztos nem azt akarja h odamenjek.. ha idősebb, és bejössz neki, ezektől tuti leesik neki. vagy ennél árnyaltabb módszereket szeretnél?

első

2009. máj. 30. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:
20 éves, egyszer már jártam vele, de szakított velem, és most tett pár kétértelmű gesztust, amit nem tudok mire vélni. Ha rákérdezek letagadja, ezért szeretném, ha rá tudnám venni, hogy saját maga vallja be vonzódik-e hozzám.
2009. máj. 30. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:

hm... ez jó bonyolult.. :)

ha tett kétértelmű kijelentéseket, és Te azokat pozitívan reagáltad le, akk sztem rád fog hajtani ujra. lehet h rájött h mégis Téged akar...

sztem maga nem fogja bevallani (én pl sosem szoktam ilyet tenni. egyszerüen kimutatom), ugyhogy sztem arra nem tudod majd rávenni... amit tehetsz, az hogy vársz, és reagálsz (v nem) ha bepróbálkozik.

amugy szerintem bejössz neki, és lehet azt tesztelte hogy hogy reagálod le, ha ezt teszi... elvégre ha ő szakított veled, lehet azt hitte haragszol rá....

2009. máj. 30. 19:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát... nem hiszem hogy azt hitte, mert 4 éve szakítottunk, azóta barátok vagyunk, azóta van barátom, de attól függetlenül a volt pasim átkarol, azt akarja hogy átmenjek hozzá, telefonon hív, stb.
2009. máj. 30. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
ez ari. :) nemtudom mit akar.. én ilyet olyankor szoktam csinálni ha magányos vagyok. :)
2009. máj. 30. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!