Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki bejön meg én is neki láthatóan. Elég félénknek tűnik. Szerintetek ha írok neki humoros hangvételű emailt v üzit h vegye már észre magát mit írjak bele? :D
Noss!
először is ez attól függ, hogy hány éves a srác. Ugyanis ha már olyan 20-on túl van akkor lehet , hogy gyerekesnek fog tartani egy vicces elcsábító üzenettel és lehet, hogy nem fog komolyan venni, és gyerekesnek fog gondolni.
Először ezt mond meg légy oly szíves...
19:13-as vok:
Noss! Jólvan :D Akkor valószínűleg nem lesz gond a vicces "vegyél észre" felszólítással.
amúgy nem tudom, talán valami olyasmit, hogy:
- te egy olyan srác vagy aki meg szeretne engem ismerni, és én egy olyan lány vagyok aki meg szeretne téged ismerni, szóval eszünk holnap egy bablevest ? -
19:13-as vk.:
Noss, lehet jobb lenne ha te találnád ki mert te ismered jobban nem pedig mi.
De 1 példa ismét, de többet nem írok.: "Van egy üveg földem , és van egy virághagymám hozzá, és egy üveg vizem, a virághagyma nem fog kihajtani ha nem kapja meg hozzá a földet és a vizet, és ha egyedül marad víz és föld nélkül akkor szomorú lesz, de ha megkapja a földet ami egy biztos és biztonságos helyet biztosít számára, és megkapja hozzá a vizet ami életet ad neki , akkor ki fog hajtani és nagyon szép és boldog virágocska lesz belőle" És ha ez a virágocska megkapja a szeretet és a törődést a földtől és a víztől akkor ő egy nagyon boldog virágocska lesz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!