Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt lányok akik nem tűnnek el 1-2 levélváltás után?
Figyelt kérdés
25F2018. aug. 24. 21:44
1/9 anonim válasza:
Igen. Nagyon nedves a nunim. Írhatsz :3
22N
3/9 anonim válasza:
Ha értelmes az illető és az a korosztály, aki szóba jöhet, akkor szívesen beszélgetek vele.
4/9 anonim válasza:
Az itteni lányok már 1-2 levélváltás előtt eltűnnek :P
5/9 anonim válasza:
A pasiknak is szokásuk eltűnni!
😢
6/9 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek,de volt már negatív tapasztalatom. Akinek nem tetszettem de análba benne lett volna. Vagy leírta,hogy rajtakapta a párját és mennyire felizgatta -.- ilyenkor elgondolkozom a világ működésén. Nekem írhatsz ha gondolod. 22L
7/9 anonim válasza:
Igen, vannak. Én itt ismertem meg a második barátnőmet, és jelenleg is beszélek egy lánnyal, akivel már a 60. Üzenetet küldjük egymásnak, bár vele tényleg csak barátkozni akarok. De elismerem, tényleg sokan vannak itt, akik egy két levél után nem válaszolnak, gondolom ők nem akarnak (innen) ismerkedni.
8/9 anonim válasza:
Én mindig írok, amíg a másik nem ad okot rá, hogy ne. Pl erősködik, ízléstelenül kezd írni... ezen felül nem szoktam eltűnni . 22l
9/9 anonim válasza:
Figyelj szerinted mennyire vannak, mikor ők írnak rám, normálisan érdeklődően válaszolok, aztán többé hiába várom hogy írjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!