Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teltebb lányok ti használjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb lányok ti használjatok a BADOO nevezetű oldalt?

Figyelt kérdés
Inkább 90-100kg vagy feletti lányok válasza érdekelne :)

2018. aug. 23. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem használok semmilyen társkereső oldalt.

Épp diétázom + edzek egyszóval minden szabadidőm magamra fordítom és jól érzem magam egyedül is egésznek nem kell minden áron pasi. :)

2018. aug. 23. 06:59
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

1#

Respect. Minden tiszteletem a tiéd.

A legtöbb kövér nő csak kifogásokat keres a lustaságra, arra hogy képtelen uralkodni a testén, tenni semmit nem akar. Siránkozik hogy a pasik szemetek, átverik.

Te legalább teszel érte, nem hajtol görcsösen egy pasi miatt sem. Ez a tuti recept arra hogy normális férfit (és nem pasit) találj magad mellé. Jó feleség és jó partner leszel.

Gratulálok

2018. aug. 23. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen ismerkednék veled :) f/30 100 kiló feletti
2018. aug. 23. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:
#2 köszönöm :)
2018. aug. 23. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak használtam, ugyanolyan értelmetlen idő és energiapocsékolásnak, idegtépőnek tartom, mint a többi hasonló oldalt.

Egyedül, szabadon sokkal nyugodtabb az életem.Egy kapcsolat, vagy annak látszó dolog csak felborítaná ezt a harmóniát.Nem akarok már senkihez sem alkalmazkodni, megtettem ezt régebben eleget a semmiért.

2018. aug. 23. 10:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Maga a párkapcsolat egy fajta alkalmazkodás a másikhoz , csak nem mindegy milyen mértékben , ha kényelmetlen akkor nincs mese ideje tovább lépni.

Attól , hogy valaki nagyobb darab nem azt jelenti , hogy csak litereket foghat ki.

Illetve még csak annyi , hogy szép dolog azt mondani , hogy egyedül tök jó , egy darabig de hosszú távon nem lesz kellemes.

2018. aug. 23. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, évek óta gyakorolom az egyedüllétet.Nekem nem teher és rossz.Nagyon nagy előnye inkább, hogy nincs ideg még egy férfi miatt is az életemben.Sokkal lazább és kiegyensúlyozottabb vagyok mióta a szingliség mellett döntöttem.Elfogadom, ha valaki csak párban érzi jól magát, de az nem én vagyok.
2018. aug. 23. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Nyilván az ember társas lény. De majd egy olyan férfi mellett állok le aki tud nőként kezelni és értékel. Ilyen nem terem minden bokorba, a jóra meg várni kell.
2018. aug. 23. 19:44
 9/9 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi ostobát...

Utolsó! Akkor várjál csak, de ha még találsz is a kedvedre valót, úgysem lesz semmi tapasztalatod ami segítene abban hogy meg is tartsd!

A 2. meg csak egy álszent nyalizó! Akkor lenne az 1-es "riszpekt" ha nem hízott volna el. Így csak kinyúltak a szövetei, és soha nem lesz olyan mint ami elvárt.

A szingli piccs meg tipikus ostoba nő. Nem véletlenül nézzük lassan szarba sem őket. Az ilyenek miatt!

2018. szept. 15. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!